Aabenraa Kommune

Rønshoved Skolehjems nye institutionsleder har Rønshoved i blodet

Del

1. marts tiltræder Tina Mechlenborg van Ewijk som institutionsleder på Rønshoved Skolehjem. Hun har arbejdet på stedet siden 2006, og hun har siden oktober sidste år været konstitueret institutionsleder.

Tina Mechlenborg van Ewijk glæder sig til at fortsætte på Rønshoved Skolehjem som institutionsleder. Foto: Privat
Tina Mechlenborg van Ewijk glæder sig til at fortsætte på Rønshoved Skolehjem som institutionsleder. Foto: Privat

- Det er mit Rønshoved. For mig er det ikke bare et arbejde.

Ordene kommer fra Rønshoved Skolehjems nye institutionsleder, Tina Mechlenborg van Ewijk, der 1. marts tiltræder i den stilling, hun siden oktober har været konstitueret i. Som institutionsleder afløser hun Jens Jacob From Levring Madsen, der i oktober blev leder af Indsatser i Børn og Familie i Sønderborg Kommune.

Den 39-årige Tina Mechlenborg van Ewijk kender Rønshoved Skolehjem indgående, da hun i flere forskellige stillinger har været tilknyttet stedet siden 2006.

- Jeg synes, tidspunktet er det rigtige for mig. Det er et naturligt skridt, når jeg siden 2009 har været afdelingsleder i forskellige afdelinger, siger Tina Mechlenborg van Ewijk og fortsætter:

- Jeg ser frem til at sætte mit præg på Rønshoved Skolehjem. Jeg vil rigtig gerne arbejde endnu mere med vores børn og unges netværk. Jeg ser ligeledes frem til samarbejdet med resten af ledergruppen.

For Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune, Iben Hansen, var valget af Tina Mechlenborg van Ewijk ikke svært.

- Valget faldt på Tina, fordi hun uden tvivl af det samlede ansættelsesudvalg blev anset for at være den kandidat, der både fagligt og ledelsesmæssigt kan videreføre den ånd og det entreprenørskab, der er kendetegnende for Rønshoved Skolehjem i forhold til udviklingen af den brede tilbudsvifte, der er forankret i de enkelte afdelinger under institutionen, siger hun.

Iben Hansen glæder sig samtidig til det fortsatte samarbejde med den nye institutionsleder på Rønshoved Skolehjem.

- Jeg ser meget frem til det fortsatte samarbejde med Tina, da jeg er sikker på, at hun bliver et stort aktiv ind i den fortsatte proces med udvikling af Aabenraa-modellen. Hun er nytænkende og udvikler med blik for den fælles retning, der skal lægges for Børn og Familie. Allerede i konstitueringsperioden har hun løftet de opgaver, der ligger i institutionslederjobbet, hvilket i sig selv ikke er nemt i den position, siger hun.

Privat bor Tina Mechlenborg van Ewijk i Rugbjerg uden for Rødekro med sin mand og deres to børn på fire og seks år.

Kontakter

Børne- og familiechef Aabenraa Kommune, Iben Hansen, tlf.: 29 16 40 42; e-mail: ihans@aabenraa.dk

Institutionsleder Rønshoved Skolehjem, Tina Mechlenborg van Ewijk, tlf.: 73 76 87 15; e-mail: tmjoe@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Tina Mechlenborg van Ewijk glæder sig til at fortsætte på Rønshoved Skolehjem som institutionsleder. Foto: Privat
Tina Mechlenborg van Ewijk glæder sig til at fortsætte på Rønshoved Skolehjem som institutionsleder. Foto: Privat
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum