Port of Roenne A/S

Rønne Havn er certificeret efter FN’s verdensmål som den første havn i Danmark

Del

Rønne Havn A/S har løftet barren i arbejdet med den grønne omstilling. Det er lykkedes at blive Danmarks første havn, som er blevet certificeret efter FN’s verdensmål.

Det globale certificeringsselskab DNV har allerede certificeret havnen indenfor fire standarder: kvalitet, arbejdsmiljø, miljø og social ansvarlighed.

Nu løfter Rønne Havn A/S barren i arbejdet med den grønne omstilling, og bliver også certificeret inden for FN’s verdensmål.

- Vi ønsker at tage samfundsansvar, for det er en helt naturlig del af vores måde at drive havn på. Vi lytter til og samarbejder med vores interessenter, og vi gør vores bedste for at levere den bedste og mest fleksible service, samtidig med at vi skaber rammer for vækst på Bornholm og i Danmark, siger Lars Nordahl Lemvigh, der er adm. direktør på Rønne Havn.

Rønne Havn er den første havn i Danmark, som er blevet certificeret efter implementering af FN’s Verdensmål - også kaldet SDG’erne (Sustainable Development Goals).

- Rønne Havn A/S viser vejen ved ikke blot at arbejde integreret med FN’s verdensmål i deres måde at udvikle og drive havnen. De er nu også certificeret, så de kan vise overfor omverdenen, at deres indsats ikke bare handler om nåle i jakkesættet og logomåtter. Certificeringen viser, at de sætter handling bag ordene. Det er godt gået og fremsynet, og helt sikkert noget andre virksomheder kommer til at efterfølge de kommende år, nu hvor det er besluttet at udvikle en international standard for certificering i FN’s Verdensmål, siger Kåre Appel Weng, der er salgschef i DNV Business Assurance i Danmark.

Kontakter

Pressechef, Jesper Jürgensen, 30652950, jj@portofroenne.com

Billeder

Information om Port of Roenne A/S

Port of Roenne A/S
Fiskerivej 1
3700 Rønne

+45 56 95 06 78http://www.portofroenne.com

Rønne Havn A/S er Bornholms eneste kommercielle havn og er et center med færgeforbindelser til Sverige, Danmark og Tyskland. Havnen blev udvalgt som installationshavn for Danmarks største havmøllepark ved Kriegers Flak, og havnen forventes at spille en nøglerolle i realiseringen af den fremtidige energiø langs med Bornsholms kyster – med elektriske forbindelser til Danmark, Polen, Tyskland og Sverige.
Portofroenne.com

Følg pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

The Port of Roenne is accelerating the enlargement of its harbour area to accommodate the need for more offshore wind energy in the Baltic Sea before 203030.8.2022 12:43:32 CEST | Pressemeddelelse

The Port of Roenne secures the position as centre for green energy in the Baltic Sea and the principal port from which the region’s offshore wind farms are launched. Denmark and the other baltic countries has decided to sevenfold the amount of electricity from offshore wind in the Baltic Sea by 2030. The Port of Roenne is now accelerating the enlargement of its harbour area to accommodate the need for more offshore wind energy in the Baltic Sea.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum