Det Kongelige Teater

Røde Orm fejrer vikingernes dag

Del

I dag er det International vikingedag, og det fejres – ikke mindst i Dyrehaven, som lige nu danner rammen om Røde Orm. Et ægte vikinge-eventyr

Over 100.000 publikummer får lige om lidt muligheden for at opleve Nordeuropas største udendørs teatershow, når det storslåede vikingedrama, Røde Orm, indtager Ulvedalene i Dyrehaven. Skoven kommer til at genlyde af sværdslag og vikingebrøl, mens sceneriet i Ulvedalene udfyldes af et kæmpe vikingeskib med et ildspydende dragehoved, 18 meter høje højtalertårne, stort lysshow og masser af kendte skuespillere.

Det er sådan, man fejrer International vikingedag!

Når det går løs, vil over 80 statister, et stort hold skuespillere og dusinvis af sceneteknikere, stuntmænd, maskører, kostumier, heste og mange flere give publikum en helt unik oplevelse. Det bliver kort sagt ikke større – og det foregår alt sammen i Dyrehaven!

93.000 så vikinge-eventyret på Moesgaard Museum sidste år. 50.000 har allerede nu sikret sig billet til actiondramaet i Dyrehaven, så vent ikke for længe med at købe billetter.

Læs meget mere HER

Prøverne er lige nu i fuld gang, og pressen har mulighed for reportager, interviews, fotos m.m. Kontakt presseansvarlig Christian Bækholm for aftaler.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum