Det Kongelige Teater

Røde Orm fejrer vikingernes dag

Del

I dag er det International vikingedag, og det fejres – ikke mindst i Dyrehaven, som lige nu danner rammen om Røde Orm. Et ægte vikinge-eventyr

Over 100.000 publikummer får lige om lidt muligheden for at opleve Nordeuropas største udendørs teatershow, når det storslåede vikingedrama, Røde Orm, indtager Ulvedalene i Dyrehaven. Skoven kommer til at genlyde af sværdslag og vikingebrøl, mens sceneriet i Ulvedalene udfyldes af et kæmpe vikingeskib med et ildspydende dragehoved, 18 meter høje højtalertårne, stort lysshow og masser af kendte skuespillere.

Det er sådan, man fejrer International vikingedag!

Når det går løs, vil over 80 statister, et stort hold skuespillere og dusinvis af sceneteknikere, stuntmænd, maskører, kostumier, heste og mange flere give publikum en helt unik oplevelse. Det bliver kort sagt ikke større – og det foregår alt sammen i Dyrehaven!

93.000 så vikinge-eventyret på Moesgaard Museum sidste år. 50.000 har allerede nu sikret sig billet til actiondramaet i Dyrehaven, så vent ikke for længe med at købe billetter.

Læs meget mere HER

Prøverne er lige nu i fuld gang, og pressen har mulighed for reportager, interviews, fotos m.m. Kontakt presseansvarlig Christian Bækholm for aftaler.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25Pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum