Bauer Media

Rock’n’Roll Hall Of Fame bliver vært på Planet Rock

Del

Internationalt rockikon fylder de danske radiolyttere med musikalsk sukker, når Def Leppard-forsanger sætter sig bag mikrofonen på Danmarks nye rockkanal, Planet Rock.

Joe Elliott har stået på alverdens scener gennem mere end 40 år, solgt mere end 100 millioner album på verdensplan – og i 2019 blev han sammen med resten af Def Leppard optaget i The Rock’n’Roll Hall Of Fame.

Den karismatiske forsanger bag hits som ”Pour Some Sugar On Me” og ”Rock Of Ages” ligger nu endnu en mikrofon til sit arsenal – nemlig mikrofonen i studiet på den nye rockradio, Planet Rock.

Joe Elliott har premiere på sit radioshow lørdag den 22. maj kl.14, hvor han tager lytteren med ind i sin verden af rockklassikere – selvfølgelig krydret med masser af historier og anekdoter fra livet på landevejen.

Showet sendes hver lørdag kl. 14 – og genudsendes den efterfølgende tirsdag kl. 19.

På Planet Rock bliver Joe Elliott en del af en fantastisk gruppe af ikoniske rockstjerner. Blandt andre Alice Cooper, der alle hverdage sender sit program, Nights With Alice Cooper, fra kl. 21 til midnat. Samt danske Mike Tramp, der tager lytteren med på The Tramp Way hver søndag kl. 14 – og med genudsendelse efterfølgende onsdag kl. 19.

Planet Rock er en ny rockradio, der spiller klassikerne fra 1970 og frem til midten af halvfemserne. Planet Rock findes på DAB+, på RadioPlay.dk og på RadioPlay app’en.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information.
Kontakt musikchef Steen Skovgaard via mail, steen.skovgaard@bauermedia.dk eller 22453598

Billeder

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Planet Rock er en ny rockradio, der spiller klassikerne fra 1970 og frem til midten af halvfemserne. Planet Rock findes på DAB+, på RadioPlay.dk og på RadioPlay app’en.

Planet Rock er en del af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum