Ishøj Kommune

Rock og røverhistorier i Ishøj Kultur Café

Del

Kom og hør rock-anmelderen og journalist-legenden Steffen Jungersens fremragende foredrag om rockens historie og hans eget liv i musikken tegn

Danmarks måske bedste rockanmelder og en af de største ordekvilibrister inden for denne branche, Steffen Jungersen, fortæller om et livslangt kærlighedsforhold til musik. Det sker den 16. marts kl. 20 i Ishøj Kultur Café.

“Hvor rock n’ roll kan det blive?” Jungersen går i dette show selv på scenen med et meget rost og underholdende foredrag om musik. Vi taler her om en mand, som har pisset over kors med stort set hele den danske rockbranche samtidig med, at han er på kaffe med store udenlandske artister, når de gæster vort kongerige.

Anekdoter om de største legender

Med afsæt i nogle af de sange, som gennem tiden har betydet mest for Jungersen som stjerneanmelder på BT, er dette historien om et langt liv i musikkens tjeneste. Samtidig er det historien om, hvordan en anmelder selv ender med at blive en rocklegende. Han vil aftenen igennem fortælle malende, rørende og morsomme anekdoter om sine møder med nogle af musikhistoriens største legender som Kiss, Metallica, Ozzy Osbourne, Steven Tyler, Rolling Stones og vores egne Volbeat & D-A-D.

Billetter koster 100 kr. og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Café’ens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Hvis du venter til arrangementsdagen, tillægges 25 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum