Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau samles i ét selskab

Del

Ritzaus Bureau fusionerer nu datterselskaberne Ritzau Finans A/S og Ritzau Fokus A/S ind i moderselskabet

Sammenlægningerne er netop besluttet og gennemført og medfører chefrokader i nyhedsbureauet.

Ritzau Finans A/S var i forvejen et salgsselskab uden ansatte, mens Ritzau Fokus A/S, der leverer journalistiske specialtjenester har to redaktioner, som nu overføres til Ritzaus Bureau.

Sammenlægningerne sker for at forenkle administrationen og udnytte nogle synergier i både produktion og salg.

Som følge af fusionen stopper Anders Lind Jørgensen som administrerende direktør for Ritzau Fokus A/S. I stedet er redaktionschef Line Jakobsen udnævnt til direktør for forretningsområdet. Anders Lind Jørgensen overtog tidligere på året jobbet som kommerciel direktør i Ritzaus Bureau efter Sten Blindkilde, der nu er redaktør i Ritzau Finans med base i Mexico, hvorfra han dækker det amerikanske finansmarked.

Søren Funch, der også er bureauets nyhedschef, fortsætter som direktør for forretningsområdet Ritzau Finans.

Line Jakobsen har siden 2014 været redaktionschef for PLUS-redaktionen, der leverer formaterede artikler til aviser. Hendes ansvarsområde udvides nu med et selvstændigt forretningsområde, der i høj grad leverer til de samme kunder.

”Jeg tror, at det bliver en stor fordel for vores mediekunder, at vi fremover udvikler PLUS og særtjenester i sammenhæng og i samarbejde med kunderne. Personligt glæder jeg mig til at være med til at udvikle ikke bare ét, men en række målrettede journalistiske produkter,” siger Line Jakobsen.

Ritzaus Bureau A/S:
Ritzau er mediernes nyhedsbureau, der leverer hurtige, korrekte nyheder og informationer
- og som dermed skaber værdi for kunderne og demokratiet. Nyhedsbureauet servicerer medier, virksomheder, organisationer og det offentlige med nyheder og en række andre produkter som f.eks. PR Tools, tv-data, færdige tillæg med tv-oversigter, arkivbilleder og markedsinformation.

For yderligere kommentarer kontakt:

Line Jakobsen, redaktionschef og direktør for Ritzau Fokus

 +45 2721 7551; lij@ritzau.dk

Billeder

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

33 30 00 00http://www.ritzau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Nyhedsbureauet Ritzaus Bureau A/S kom ud af 2017 med et overskud før skat for koncernen på 5,3 mio. kr.6.4.2018 13:13:07Pressemeddelelse

Regnskabet blev fremlagt på generalforsamlingen fredag, og bestyrelsesformand Erik Bjerager betegner 2017 som meget tilfredsstillende. Ritzaus Bureau blev i 2012 ændret til et aktieselskab, og siden har virksomheden udviklet sig positivt. Selv om indtægten fra salg af nyheder til medier er presset, er bureauets omsætning vokset år for år og ligger nu på 130 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum