Ritzaus Bureau A/S

Ritzau udpeger ny redaktionel topchef

Del

Line Jakobsen bliver direktør og nyhedschef for samtlige redaktioner i Ritzaus Bureau

43-årige Line Jakobsen har hidtil være chef for Ritzaus PLUS-redaktion og for Ritzau Fokus, men overtager nu også posten som nyhedschef. Hun afløser Søren Funch, der som en del af en virksomhedsoverdragelse følger med Ritzau Finans over i JP/Politikens Erhvervsmedier.

”Line Jakobsen er et forbillede som kundeorienteret redaktionel chef. Som chef for PLUS-redaktionen og i de senere år også for særtjenesterne i Ritzau Fokus har hun demonstreret, at hun er både mestrer den daglige journalistiske ledelse og samtidig er i stand til konstant at udvikle og forbedre journalistikken med et skarpt kundefokus. Det får vi nu glæde af i alle redaktioner”, siger chefredaktør og adm. direktør Lars Vesterløkke og Line Jakobsen supplerer:

”Ritzau skal konsekvent udvikle sig, så vores kunder kan få den service og de produkter, de efterspørger. Vi har igennem årene været gode til at tilpasse os ved at holde et stramt fokus på kundernes behov og ved at tilpasse vores journalistiske produkter. Det glæder jeg mig til at kunne løfte endnu mere i en ny rolle som nyhedschef,” siger Line Jakobsen.

Line Jakobsen er uddannet som journalist fra RUC og har været ansat i Ritzaus Bureau siden 2007. Hun blev kunderedaktør i 2009, siden redaktionschef og direktør for Ritzau Fokus.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Nyhedschef og direktør Line Jakobsen +45 2721 7551
Adm. direktør og chefredaktør Lars Vesterløkke, +45 2162 5312

Billeder

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

33 30 00 00http://www.ritzau.com/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

JP/Politikens Erhvervsmedier overtager Ritzau Finans29.1.2021 12:21:05 CETPressemeddelelse

Ritzau Finans bliver nu en del af JP/Politikens Erhvervsmedier, som dermed udvider porteføljen med et nyhedsbureau målrettet investorer, aktiehandlere og andre med en særlig interesse for finansnyheder om børsnoterede danske virksomheder. Den formelle overtagelse sker pr.1. januar 2021 og gennemføres i praksis øjeblikkeligt. Som en del af aftalen overdrages alle medarbejdere i Ritzau Finans med virksomheden, der bliver en selvstændig forretningsenhed i JP/Politikens Erhvervsmedier. ”Ritzau Finans har under Ritzaus Bureaus ejerskab opbygget en helt unik position som leverandør af nyheder om børsnoterede danske selskaber i realtid. Vi glæder os til i samarbejde med virksomhedens stærke ledelse og dygtige medarbejdere at fortsætte den positive udvikling til gavn for kunderne. Som abonnementsbaseret, digitalt nyhedsbureau målrettet erhvervsabonnenter er Ritzau Finans en stærk virksomhed i sin eget ret og desuden et perspektivrigt supplement til vores eksisterende portefølje af B2B-medievir

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum