MarketWire

Ritzau Finans skifter navn til MarketWire

Del
Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup

Danmarks finansielle nyhedsbureau hedder fra i dag MarketWire. Navneskiftet fra Ritzau Finans sker, efter at JP/Politikens Hus tidligere på året købte nyhedsbureauet af Ritzaus Bureau.

Sideløbende med navneskiftet arbejdes der på en række initiativer, som skal gøre MarketWire endnu mere relevant for målgruppen, der tæller investorer, aktiehandlere og alle andre med en særlig interesse for børsnoterede danske virksomheder. 

”Navnet MarketWire rammer præcist, hvad vi er – og hvad vi skriver om: Nemlig et nyhedsbureau, der ‑fokuserer på de finansielle markeder. Derfor synes vi, at det er et rigtig godt afsæt for den fortsatte udvikling af vores tjeneste,” siger Søren Funch, direktør og chefredaktør for MarketWire, om valget af navn. 

Han understreger, at hverken det nye navn eller den nye ejer ændrer på den redaktionelle tilgang, der tager udgangspunkt i klassiske dyder for et nyhedsbureau: Uafhængighed, troværdighed og hastighed. Til gengæld ser man gerne forretningen vokse i regi af JP/Politikens Erhvervsmedier.

”En ny ejer giver nye muligheder, og vi har allerede en række forbedringer af nyhedstjenesten i støbeskeen. Aktiekulturen i Danmark er heldigvis på vej frem. Flere og flere interesserer sig for danske aktier, og den trend rummer naturligvis også muligheder for MarketWire,” siger Søren Funch.

MarketWire har i dag 14 redaktionelle medarbejdere, og bureauet udsender nyheder fra tidlig morgen til midnat på hverdage. Kundebasen tæller stort set alle aktører på det danske finansmarked samt landets største medier. 

MarketWire flyttede allerede i foråret fra Ritzaus Bureaus redaktionslokaler i St. Kongensgade i det indre København til JP/Politikens hovedsæde på Rådhuspladsen, hvor nyhedsbureauet drives som en selvstændig forretningsenhed under JP/Politikens Erhvervsmedier.

Kontakter

Søren Funch
Direktør og chefredaktør
MarketWire

Tlf. 29 28 51 67 / sfu@marketwire.dk

Billeder

Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup
Download
Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup
Download
Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup
Download

Information om MarketWire

MarketWire
MarketWireFølg pressemeddelelser fra MarketWire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.