Esbjerg Kommune

Ribelund Festival er tilbage for fuld musik

Del

Udviklingscenter Vest er igen klar til at slå dørene op for Ribelund musikfestival den 24. august med masser af populær musik. Festivalen er et arrangement for alle borgere – både med og uden handicap, og de fest- og musikglade gæster kommer fra hele landet.

Endelig kan Ribelund Festivalen igen byde alle musikglade borgere indenfor på plænen ved Ribelund i Ribe. Foto: Esbjerg Kommune
Endelig kan Ribelund Festivalen igen byde alle musikglade borgere indenfor på plænen ved Ribelund i Ribe. Foto: Esbjerg Kommune

Efter to år med corona restriktioner er Ribelund Festival endelig klar til igen at slå dørene op for festivalgæsterne. Musikerne har nu i to år ventet på at spille til festivalen, og de er mega klar til at spille op til fest. På programmet er: Kandis, Bluebird, Byens Hotel, Hit it live og så skal der synges med på alle de gamle klassikere, når vores DJ er klar på scenen.

Ribelund Festival tiltrækker hvert år omkring 1.000 festivalgæster, og det er ikke kun de lokale, der møder op. Der kommer busser fra flere steder i landet til den traditionsrige musikfestival.

Det store aktivitetstelt byder igen i år på spændende aktiviteter. Og publikum vil også kunne finde vores alsidige grillbod, pølsevogn, kaffe & kage bod, drikkevarer og infobod med et væld af merchandise til minde om dagen.

”Vi er dybt taknemmelige for de mange frivillige hjælpere og medarbejdere, der er med til at gøre dagen fantastisk,” siger områdeleder Marianne Thorøe. Uden dem ville det være umuligt at arrangere sådan en stor festival år efter år.

Billetsalget går allerede rigtig godt. Det er selvfølgelig også muligt at købe billet ved indgangen.

”Ribelund Festival er et arrangement for alle borgere – såvel borgere med handicap som borgere uden handicap,” siger Marianne Thorøe.

Festivaldeltagere med et handicap, som har brug for at have en ledsager med til festival, kan få ledsageren gratis med.

Billetsalget er i fuld gang og sker ved henvendelse til Udviklingscenter Vest, Administration, Kastanie Allé 7, 6760 Ribe eller per mail til ucv@esbjerg.dk eller tlf. 76168405.

Kontakter

Marianne Thorøe, områdeleder Udviklingscenter Vest, tlf. 24646138

Billeder

Endelig kan Ribelund Festivalen igen byde alle musikglade borgere indenfor på plænen ved Ribelund i Ribe. Foto: Esbjerg Kommune
Endelig kan Ribelund Festivalen igen byde alle musikglade borgere indenfor på plænen ved Ribelund i Ribe. Foto: Esbjerg Kommune
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Nu kan internationale tilflyttere se frem til at blive betjent lokalt i Esbjerg, når de skal have opholdstilladelse, CPR-nummer eller skattekort10.8.2022 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Et mangeårigt ønske fra Esbjerg Kommune og hele Vestjylland er nu gået i opfyldelse. Styrelsen for International Rekruttering og Integration har netop meddelt, at Esbjerg får et internationalt borgerservicecenter (ICS), som kommer til at betjene 7.000 - 10.000 internationale borgere. Centret bliver placeret på Esbjerg Rådhus.

Hunderup Sejstrup lægger sidste hånd på fælles solcelleanlæg3.8.2022 11:48:39 CEST | Pressemeddelelse

Hunderup Sejstrup går med nyt solcelleanlæg forrest i den grønne omstilling. Som det første lokalsamfund indgik landsbyen i 2021 en klimasamarbejdsaftale med Esbjerg Kommune. En aftale, som skal støtte lokalsamfundet i at få realiseret deres klimadrømme og bidrage til kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2030. En af drømmene var et stort, 400 kilowatts solcelleanlæg, og den drøm er nu blevet til virkelighed. Lokale frivillige monterede tirsdag den 2. august de sidste paneler i anlægget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum