ECOVACS ROBOTICS

Revolutionerende robotteknologi: ECOVACS lancerer nye produkter på de europæiske markeder

Del

Med to nye produktinnovationer med avancerede teknologier på forskellige markeder åbner ECOVACS ROBOTICS et nyt kapitel for samarbejde mellem menneske og maskine.

ECOVACS GOAT G1
ECOVACS GOAT G1

ECOVACS ROBOTICS ("ECOVACS") har den 26. oktober præsenteret sine seneste innovationer på den digitale ECOVACS 2022 Global Product Launch Event: GOAT G1, en robotplæneklipper, og DEEBOT PRO, en rengøringsrobot til store erhvervslokaler. Med selskabets CEO David Qian som guide kunne deltagerne virtuelt følge de nye produkter i aktion i forskellige omgivelser, bl.a. i ECOVACS Pavilion, en smuk europæisk have og på det berømte Suzhou-museum. Arrangementet blev afholdt på både engelsk og kinesisk og var rettet mod internationale kunder fra hele verden.

Produkterne og de centrale teknologier bag dem, Robotic Vision og HIVE, et system af flere samarbejdende robotter, viser, at EVOVACS er fast besluttet på at præge robotindustriens vej ind i fremtiden. Med sin stærkt udvidede produktportefølje tager ECOVACS et skridt videre mod sit mål om at blive verdens førende robotvirksomhed ved at følge sin nye mission "Robotics for all".

Robotplæneklipperens guldalder begynder nu

GOAT G1, som er ECOVACS' første robotplæneklipper, er udstyret med "Robotic Vision" – den centrale teknologi, som gør plæneklipning sikrere, nemmere og mere effektiv for kunderne. TrueMapping Multi-Fusion Localization System består af både et 360-graders panoramakamera og et kamera med fiskeøjelinse, hvilket betyder, at plæneklipperen kan bestemme sin position meget præcist, selv på græsarealer uden tydelige fysiske grænser og med ujævn grund. Systemet anvender trådløs ultrabredbåndsbaseret bærebølgekommunikation, inertinavigation og GPS-lokalisering, hvilket gør lokaliseringsløsningen mere stabil.

"Robotic Vision"-funktionen i GOAT G1 installeres ved, at brugeren via appen fjernstyrer GOAT G1 rundt på en virtuel tur over græsplanen én gang, hvorved hele området kortlægges på under 30 minutter. Når GOAT G1 er konfigureret, kan den klippe 600 kvadratmeter plæne på en dag og sørge for, at plænen fremstår frisk, pæn og indbydende.

Selskabet har valgt Michael Ballack, tidligere anfører for det tyske fodboldlandshold og tre gange valgt som "Årets spiller", som perfekt brandambassadør for GOAT G1. Det skyldes hans ry som en omhyggelig, robust og klog spiller – præcis som GOAT G1.

DEEBOT PRO overskrider grænser

DEEBOT PRO er en robotløsning til rengøring af store erhvervslokaler. Den findes i to modeller, den lille K1 og den større M1. Ved at kombinere K1 og M1 er det nemt at opfylde de høje krav til rengøring af erhvervslokaler af forskellig størrelse. ECOVACS har givet branchens første system af flere samarbejdende robotter navnet HIVE: Homogeneous Intelligence Variable Execution. HIVE gør det muligt for flere enheder at udveksle data i realtid og på den måde samarbejde under komplekse processer.

Anvendelsen af HIVE i DEEBOT PRO medvirker til den høje lidar-præcision i KRUISEE, som er ECOVACS' egen teknologi. Efter at de hver især har kortlagt lokalet, synkroniseres dataene straks med HIVE sammen med lokaliseringsdata i realtid, hvilket sikrer et optimalt samarbejde. DEEBOT PRO kommer på markedet i første kvartal 2023.

Vejen til fremtiden er brolagt med innovationer

Fra indendørs til udendørs og fra privat til erhvervsmæssig brug: ECOVACS har været en pioner i branchen i de sidste 25 år takket være virksomhedens konstante nytænkning af hardwarekomponenter som chips, motorer og sensorer samt vellykkede integration af innovativ software som AI, SLAM, algoritmer og navigation.

ECOVACS' virkelige unikke salgsargument? Hos ECOVACS stopper innovation stopper ikke ved produktudviklingen, men har også fokus på at udvikle robotøkosystemet og hele branchens værdikæde.

Billedmateriale til download:

https://achtunggmbh.sharepoint.com/:f:/s/TEAM-Mary/Eo1y5D7f7mZEiQxicvaI448BCcuwZXlfJ5_0Rh5-9cffew?e=8CQmej

Kontakter

ECOVACS Europe GmbH
Yulia Ramos
Marketing Coordinator Northern Europe
Holzstrasse 2
40221 Düsseldorf, Germany
y.ramos-frigerio@ecovacs-europe.com

Billeder

ECOVACS GOAT G1
ECOVACS GOAT G1
Download

Information om ECOVACS ROBOTICS

ECOVACS ROBOTICSECOVACS Group ble grunnlagt av Qian Dongqi i 1998. I 2006 utvidet elektronikkprodusenten virksomheten sin med ECOVACS ROBOTICS, et selskap som spesialisere seg innen forskning og utvikling, design, produksjon og salg av husholdningsroboter. Med mottoet «Lev smart. Nyt livet.», vil ECOVACS ROBOTICS selge innovative produkter som letter litt på byrden av det daglige husarbeidet og gjør livet enklere og morsommere for kundene våre.

For mere informasjon om innovative husholdningsassistenter kan du gå til www.ecovacs.com.

Følg pressemeddelelser fra ECOVACS ROBOTICS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.