Live Nation Denmark ApS

Revocation kommer til Pumpehuset i januar 2023 i forbindelse med deres Netherheaven Europe Tour 2023. Special guests bliver Goatwhore, Alluvial og Creeping Death.

Del

Det Boston-baserede progressiv death metal band, Revocation, blev dannet i 2006. Ført an af Dave Davidson udgav trioen ''Summon the Spawn'', en demo med tre sange, og rygtet spredte sig hurtigt om at en ny metalmagt var ved at dukke op fra det nordøstlige. Da Revocation udgav deres selvudgivne debutalbum, ’Empire of the Obscene’ (2008), ramte det extreme metal-scenen med et brag. Siden da har de udgivet seks anmelderroste albums og turneret i over 25 lande med deres teknisk ladede, højenergiske extreme metal.

Revocation vender nu tilbage med deres nye album ’Netherheaven’. På albummet der har været fire år undervejs, udforsker den Billboard-chartende trio omhyggeligt de metaforiske og bogstavelige aspekter af helvede, mens de graver dybere ned i de mørkere og mere djævelske sider af death metal. Hvor det forrige album, ’The Outer Ones’ (2018), kaster Revocation ud i kosmos, borer ’Netherheaven’ pænt gennem helvedes ni ringe for direkte at konfrontere Lucifer og hans mangfoldige ansigter.

’Neatherheaven’s forbløffende renæssance-stil coverbillede af Paolo Girardi (Firespawn, Power Trip) siger det hele. "We're leaning into really dark themes on Netherheaven," - udtaler Davidson. "This is our crack at Satanic, diabolical death metal. Albummet er sat til at udkomme den 9. september. Det bliver bandets fjerde album med Metal Blade Records.

Det eventyrlystne triumvirat går ind i deres 16. år som band og viser ingen tegn på at sætte farten ned eller blive blødere. Tværtimod. Oplev dem i Pumpehuset til januar sammen med en vild samling special guests i form af black metal band Goatwhore fra Louisiana, death metal band Alluvial fra Portland, og hardcore band Creeping Death fra Texas.

 

Billetpriser: 180 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 22. juli kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Gør klar til at blive suget ind i en verden af piratmetal, fantasy og badeænder når Alestorm indtager Falkoner Salen sammen med Gloryhammer, Windrose og Rumahoy.28.9.2022 17:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Alestorm (headliner): Alestorm har siden de udgav nummeret ’Heavy Metal Pirates’, indtaget metal-scenen med deres folkede piratmetal. Bandet albumdebuterede med ’Captain Morgan's Revenge’ (2008), som allerede året efter blev fulgt op af ’Black Sails At Midnight’. ’Back Through Time’ landede i 2011, og med udgivelsen af ’Sunset On The Golden Age’ (2014) fik bandet for alvor deres store gennembrud. De fortsatte succesen med ’No Grave But The Sea’ (2017) og senest har de været aktuelle med ’Seventh Rum of a Seventh Rum’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum