Haderslev Kommune

RETTELSE - Budgetforslag : Et budget i balance

Del

På grund af en talfejl i næstsidste afsnit om afvikling af gæld sendes rettet pressemeddelelse: Med udgangspunkt i en stram økonomisk politik, som blev tilrettelagt for fire år siden, blev rammen for budget 2018 i går forelagt for økonomiudvalget af flertalsgruppen.

Forslaget indebærer et overskud på budgettet på 9 mio. kr i 2018.
Som en del af budgetforslaget udskydes det moderniserings og effektiviseringsprogram, som tidligere var indregnet og som betød, at der skulle findes godt og vel 20 mio. kr. over de næste fire år.


I forslaget er det lagt op til serviceudvidelser på drift på 10 mio. kr. årligt, og der afsættes 10 mio.kr. yderligere til anlæg i 2018.


Forslaget indeholder bl.a. også:


• Ny skole i Sydbyen
• Motorikcenter og daginstitution i Gram
• Børnecenter i Øsby
• Sundhedshus i Haderslev,
• LED gadebelysning
• Rundkørsel på Chr. X Vej
• Udvidelse af stadiontribune på Sydbank Park
• Flere cykelstier

Der vil ved udgangen af 2017 være afviklet gæld på 200 mio. kr., og i budgetforslaget vil der blive afviklet yderligere ca. 200 mio. kr. over de næste fire år, hvorefter den disponible kassebeholdning ifølge forslaget vil være på 169 mio. kr. ved udgangen af 2018.

Budgetforslaget er af et flertal i Økonomiudvalget indstillet til videre behandling og dialog.
Når budgettet har gennemgået 1. behandling i Haderslev Byråd den 19. september venter 2. behandling og dermed den endelige vedtagelse den 10. oktober 2017.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum