Det Kongelige Teater

Retssag kommer bag på Det Kongelige Teater

Del

I dag har Ritzau skrevet en artikel om en kommende retssag, hvor anklagemyndigheden kræver Det Kongelige Teater dømt for ansættelse af en medarbejder uden lovlig arbejdstilladelse. Teatret ser frem til en retssag, der forhåbentlig kan belyse sagens elementer.

Morten Hesseldahl, teaterchef, udtaler:

”Den her sag kommer fuldstændig bag på os. Vi har ingen mistanke haft, da medarbejderen har haft en mangeårig tilknytning til Danmark. Nu ser vi frem til retssagen og til at få fortalt vores side af sagen til de rette myndigheder.”

Teatret har overdraget sagen til en advokat og afventer advokatens endelige vurdering af sagen.

Teatret har for nu ikke yderligere kommentarer.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum