Dansk Håndbold Forbund

Restbilletter revet væk

Del

På under ét minut var de ca. 200 billetter, der var i restsalg til kvindelandsholdets EM-kvalifikationskamp mod Rusland, revet væk.

Interessen for at se det danske kvindelandshold live er enorm. Onsdag formiddag kl. 10.00 blev ca. 200 restbilletter til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Rusland sat til salg, og på under 60 sekunder var de blevet afsat til de hurtigste håndboldfans. Det store tryk på billetsalget har man også mærket til i arenaen i Næstved:

”Interessen for kampen har været overvældende fra start, og derfor havde vi også en fornemmelse af, at restbilletterne ville ryge hurtigt. Det har vist os, at håndboldlandskampe er et område, vi med ro i sjælen kan byde ind på i fremtiden,” siger salgs- og eventchef hos Arena Næstved, Randy P. Thybo.

Såfremt der bliver yderligere billetter til rådighed, vil disse blive solgt i døren halvanden time før kampstart.

Weekenden efter kampen i Næstved spiller kvindelandsholdet OL-kvalifikation mod Rumænien, Montenegro og Uruguay i Aarhus, og der er stadig billetter til rådighed til alle tre kampe.

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?