Kræftens Bekæmpelse

Restaurantfestival støtter børn ramt af kræft: Der er stadig ledige billetter i København

Del

Lélé Street Kitchen, 108, Kokkeriet, IBU, GURU og SALT. Det er bare et udpluk af restauranterne i København, hvor du kan spise gourmetmad fra 250 kr., når Kræftens Bekæmpelse, DinnerBooking og en række toprestauranter åbner dørene op for årets restaurantfestival, Spis & Støt, fra den 30. maj til den 8. juni.

Madglade københavnere kan stadig nå at få en bid af gourmetscenens bedste køkkener i hjembyen.

Der er nemlig stadig ledige billetter til årets Spis & Støt, der er med til at støtte og skabe håb for kræftramte børn. Michelinstjerne restauranterne, Kokkeriet og 108, byder blandt andet på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når de serverer de bedste råvarer fra det nordiske køkken. Hvis man hellere vil en smuttur til Asien, kan man tage den hurtigste rute med restaurant IBU, der netop har åbnet op for billetter til de sydende gadekøkkener.

Henrik Jyrk, som er manden bag IBU, fremhæver, at de gerne vil være med til at sætte fokus på kræft og bidrage til, at der støttes med et beløb, som kan gøre en forskel for børn, unge og deres familier, der er er ramt af kræft.

- Hvis det kan hjælpe familier med kræftramte børn bare en lille smule, at vi deltager i Spis & Støt, så gør vi det. Man skal hjælpe, hvor man kan, og den her sag er så vigtig at støtte op om, så flere kræftramte børn kan få et godt liv, fortæller Henrik Jyrk, medejer af restaurant IBU i København.

Støtter forskning, forebyggelse samt patient- og pårørendestøtte
Restaurantfestivalen Spis & Støt har siden 2015 samarbejdet med nogle af landets bedste restauranter om at samle penge ind i den gode sags tjeneste og samtidig give danskerne en gastronomisk oplevelse.

Uanset hvilken restaurant, du vælger, kan du med god samvittighed give dig selv en god oplevelse for bare 250, 500 eller 750 kr. (plus gebyr) samtidig med, at du støtter børn og unge ramt af kræft.

En del af billetprisen går til Kræftens Bekæmpelse arbejde med børn, unge og kræft med de tre vigtige indsatsområder: Forskning, forebyggelse samt patient- og pårørendestøtte.

-----------------------------------------------------

HVORNÅR: 30. maj – 8. juni.

HVOR: Hos 58 restauranter landet over

PRIS OG STØTTEBELØB: 250 kr. + billetgebyr (Støttebeløb 40 kr.)| 500 kr. + billetgebyr (Støttebeløb 80 kr.)| 750 kr. + billetgebyr (Støttebeløb 120 kr.)

KØB BILLET PÅ: Spisogstøt.dk

 

Om Spis & Støt

Spis & Støt er en årlig tilbagevendende restaurantfestival i uge 23, der tilbyder udsøgte gastronomiske oplevelser landet over med et godt formål. En del af billetprisen går til ”Kræft er ikke for børn”. Spis & Støt afholdes for 5. år i træk og er et samarbejde mellem nogle af de bedste restauranter landet over, DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse.

Se mere på www.spisogstøt.dk

Om ”Kræft er ikke for børn”

Kræft er ikke for børn er Kræftens Bekæmpelses nye kampagne, som sætter fokus på – og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte – i relation til børn, unge og kræft.

Se mere på www.kræfterikkeforbørn.dk

Kræft hos børn

  • 200 danske børn rammes hvert år af kræft - og fire ud af fem overlever deres kræftsygdom.
  • De mest almindelige former for kræft blandt børn er kræft i blodet, lymfesystemerne og hjernen
  • Børn rammes i vid udstrækning af andre kræftformer end voksne. For langt de fleste tilfælde af børnekræft kender man ikke årsagen til, at kræftsygdommen opstår
  • Behandlingen er typisk meget intensiv og består af kemoterapi i høje doser og hos nogle børn også af operationer eller stråleterapi, der giver mere end halvdelen af børnene senfølger

Om Dinnerbooking

DinnerBooking er leverandør af et markedsledende bookingsystem- og koncept til restauranter. DinnerBooking administrerer bookinger for over 1000 restauranter i Europa og håndterer 16 mio. gæster om året, hvilket svarer til en gæstebooking hver 8. sekund. På restaurantsitet DinnerBooking.com kan du booke bord eller blive inspireret til dit næste restaurantbesøg.

Se mere på dinnerbooking.com

Kontakter

For yderligere information, kontakt:

Kræftens Bekæmpelse

Senem Aydinouglu

senem@cancer.dk

93906081

 

DinnerBooking

Laura Madsen

lma@dinnerbooking.com

3255 5048

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum