Restaurant Flammen i partnerskab med Reitan Distribution

Del

Med 16 restauranter og en plan om yderligere 12 nye restauranter, tager Flammen endnu et skridt for at skærpe sit koncept. Til efteråret starter kæden et partnerskab med Reitan Distribution, som fremover skal levere alle råvarer til restauranterne. Sortimentet bliver udviklet specifikt til Flammen i samarbejde med kæden selv.

Piet Klein, adm. direktør i Restaurant Flammen.
Piet Klein, adm. direktør i Restaurant Flammen.

Restaurant Flammen tager nu et noget utraditionelt skridt i valget af leverandør til kædens 16 restauranter. I stedet for at få råvarerne leveret fra den traditionelle cateringbranche – som stort set hele restaurantsektoren gør – har Flammen valgt at indgå et samarbejde med Reitan Distribution, der har oparbejdet sin styrke ved at levere fødevarer til conveniencesektoren.

I valget af ny leverandør har Flammen kigget bredere end normalt, og det har altså betydet, at Reitan Distribution bliver ny samarbejdspartner fra efteråret, fortæller Flammens adm. direktør, Piet Klein:

”Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – bl.a. i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier,” siger han.

REMA 1000 Danmark ejer Reitan Distribution, som også leverer til alle REMA 1000s butikker landet over.  

Reitan Distribution leverer til en række partnere i conveniencesektoren og er vant til at arbejde i dybden med hver enkelt partner. Derfor bliver sortimentet også udviklet specifikt til Flammen i samarbejde med kæden selv, fortæller indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard fra Reitan Distribution:

”Vores samlede store indkøbsvolumen afspejles i de priser, vi kan tilbyde Flammen, men deres sortiment bliver helt unikt. Vi har erfaring med at arbejde meget tæt med vores partnere, bl.a. i forhold til sortiment, datahåndtering, kvalitetskontrol og supportfunktioner, så vi glæder os til, at Flammen – som er vores første partner inden for restaurationsbranchen – oplever vores tilgang til et partnerskab,” siger hun og tilføjer, at Reitan Distribution ønsker at finde yderligere partnere i restaurationsbranchen.

De to partnere trækker nu i arbejdstøjet og skal til at udvikle Flammens sortiment og menuer, som restaurantkædens gæster vil møde fra efteråret, når aftalen rent praktisk går i gang.

”Men det bliver naturligvis med et fuldstændig genkendeligt menukort, som vores gæster kender det i dag – vi kommer ikke til at ændre grundlæggende på vores sortiment og menuer, men vil i stedet arbejde på at bygge ovenpå det allerede kendte, så vores gæster får endnu mere inspiration, når de besøger os,” siger Piet Klein.

Restaurant Flammen har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland. Indenfor en kort årrække er planen at åbne yderligere 12 restauranter i Danmark.

Om Restaurant Flammen

Restaurant Flammen er etableret af familien Rosenfeldt Sunddal, der består af forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina, der åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding. I dag er der 16 restauranter i kæden. Flammen er især kendt for sin grillbuffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Læs mere på www.restaurant-flammen.dk.

Om Reitan Distribution

Reitan Distribution leverer varer til REMA 1000 og andre kæder inden for dagligvare- og conveniencebranchen i stærke partnerskaber. Med udgangspunkt fra kontoret og centrallageret i Horsens, servicerer Reitan Distribution på daglig basis mere end 900 butikker over hele Danmark. Missionen er at levere et stærkt varesortiment og effektive koncepter, der skaber konkurrencekraft til partnerne med udgangspunkt i et effektivt distributionsapparat. Arbejdet fokuserer på hele værdikæden fra idé til færdigt produkt. Læs mere på www.reitandistribution.dk.

Kontakter

Billeder

Piet Klein, adm. direktør i Restaurant Flammen.
Piet Klein, adm. direktør i Restaurant Flammen.
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af arbejdet med Discount med holdning, og særligt fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer blandt andet til udtryk via platformen REMA 1000 med Vigo, hvor kunder kan få leveret varer og købe ind for hinanden i den lokale REMA 1000.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 359 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum