Restaurant Flammen

Restaurant Flammen har valgt sin nye direktør

Del

Den hurtigvoksende kæde Restaurant Flammen har ansat Piet Klein som ny adm. direktør. Han skal blandt andet bidrage til at indfri kædens vækstplaner i Danmark og udlandet.

Efter nogle måneders søgen har familien bag Restaurant Flammen valgt kædens nye adm. direktør. Det bliver 43-årige Piet Klein, der kan sætte sig for bordenden, når der skal træffes beslutninger for de 16 restauranter, hvoraf den ene er i Hamborg. Han kommer fra et job hos IDdesign, hvor han var kædedirektør for møbelkæden ILVA og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Dermed har han solid erfaring fra både det danske og internationale marked.

”Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept,” siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

”Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte Flammens gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere.”

Forsætter ekspansion
Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal videreudviklede sin populære familiekro og åbnede første udgave af konceptrestauranten i 2009.

”Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen,” fortæller Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Nyt take away-koncept
Sidste år åbnede Restaurant Flammen i Hamborg. Det er kædens første restaurant uden for Danmark, men efter planen vil flere snart følge, og samtidig ser både ejerfamilien og den nye direktør et stort vækstpotentiale i Danmark. F.eks. bliver et nyt take away-koncept lige nu testet hos Flammen i Næstved, og allerede i løbet af 2019 er forventningen, at take away bliver muligt i alle kædens restauranter.

”Restaurant Flammen er på få år gået fra at være en enkelt familierestaurant til en kæde i rivende udvikling. Med ejerfamiliens entreprenørånd og mine kompetencer inden for udvikling og drift af kæder, står vi stærkt, og vi har mange idéer til nye forretningskoncepter. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med familien om at indfri deres ønsker og visioner for det brand, Flammen er herhjemme og i udlandet,” lyder det fra Piet Klein, der har første arbejdsdag som adm. direktør i Flammen den 1. april 2019.

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationsansvarlig Anneline Højrup, tlf. 23 72 52 92, AH@stickelberg.dk

Billeder

Links

Information om Restaurant Flammen

Restaurant Flammen
Skovvangen 57
6000 Kolding

http://www.restaurant-flammen.dk

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark og en i Hamborg.

Følg pressemeddelelser fra Restaurant Flammen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.