Restaurant CAPA/Casper Sobzcyk vinder oplevelsesprisen "Smagsoplevelse 2021"

Del

Restaurant Capa på Rådhuspladsen i København vinder Oplevelsesprisen 2021 for Bedste Smagsoplevelse.

Bag Oplevelsesprisen står Truestory, som er en digital oplevelsesplatform med et håndplukket udvalg af de bedste, lokale oplevelser, der siden 2021 har sendt mere end en kvart million danskere ud på oplevelse.

Oplevelsesprisen er 100 % bestemt af danskerne, hvor der i første omgang blev nomineret frit af smagsoplevelser fra hele landet (ikke kun Truestory-partnere). Derefter blev de 10 finalister med flest nomineringer fundet, hvorefter det var tid for danskerne til at stemme på deres favorit. De 10 nominerede var Stauning Whisky, Hotel Thinggaard, Basso, Brasserie Carl på Kurhotel Skodsborg, Ribehøj, Holmegaard Is, Værftets Madmarked, MadRick, Norrlyst og vinderen Capa.

Gæsterne på Danmarks smagsoplevelser har valgt Capa på baggrund af den oplevelse, de har haft. Det særlige fokus har været på helheden - maden, stemningen og service er i særklasse.

Restaurant Capa byder på verdens bedste kød: SASHI, et madunivers med smage fra hele verden, fokus på gode råvarer og formidabel stemning. Med den dygtige køkkenchef Casper Sobzcyk (kendt fra Go’ Morgen Danmark) i spidsen for et stærkt team af dygtige folk, er gæsterne garanteret en helt speciel madoplevelse med fokus på den gode smag.

Casper Sobzcyk er stolt og varm om hjertet over gæsternes valg. Han fortæller:

”Vi har vundet på baggrund af gæsternes helhedsoplevelse – så enkelt er det. Alt skal gå op i en højere enhed.

Vi stræber efter at være bedst i alt, hvad vi laver. Mad skal laves ordentligt og med passion for den gode smag. Herudover er vores tjenere naturligvis også en vigtig brik mht. kundernes oplevelse.

Den magi, som opstår i mit køkken, kommer kun ved at bruge de bedste råvarer, innovation og mange års erfaring. Det er der, det hele sker.

Vi er til for vores gæster, og derfor er det særligt vigtigt for mig, at vi modtager netop den ære - at vinde oplevelsesprisen, som 100% er valgt på baggrund af kundernes oplevelse hos os. Det varmer mit hjerte.

Gæster i alle aldre kommer på Capa. Jeg elsker at se børn opleve den gode smag af verdens bedste råvarer. Derfor har vi lavet særlige børnedage, for hos Capa elsker vi børn og mener, at de også fortjener oplevelsen af at komme ud og spise - UDEN EN VOKSEN. Derfor afholder vi sidste søndag i hver måned en børnefest, hvor vi fylder restauranten med børn. Forældre er velkomne til at hygge sig med “voksenmad” i loungen, mens børnene holder fest i restauranten.
Der bliver blandt andet spist fantastisk mad og danset buggi-vuggi rundt i restauranten. Det er en fornøjelse at opleve!


Casper Sobzcyk er verdenskendt for sin velsmagende smørbøf, hvor han pakker verdens bedste kød ind i smør og lader det lagre i op til 60 dage.

Om aftenen kan gæsterne opleve den karismatiske Casper Sobzcyk servere iført farverige shorts, et glimt i øjet og et helt særligt engagement. Hos Capa er der højt til loftet og en dejlig afslappet atmosfære. Holdet på Capa omfavner forskellighed, og derfor byder de alle velkommen - høj som lav, tyk som tynd, kendt som ukendt – alle vil føle sig velkomne i de hyggelige lokaler på Rådhuspladsen 57.


Fakta om prisen

Oplevelsesprisen er opstået ud fra et ønske om at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark. Det handler om at påskønne de dygtige mennesker, der leverer kvalitetsoplevelser og gør dét lille ekstra for at give danskere oplevelser helt i top.

Bag Oplevelsesprisen står Truestory Group, som er firmaet bag Truestory.dk og Truestory.no. De nominerede i og vinderne af Oplevelsesprisen bestemmes 100% af de oplevelsesglade danskere. Truestory er en digital oplevelsesplatform med et håndplukket udvalg af de bedste, lokale oplevelser, der siden 2012 har sendt mere end en kvart million danskere ud på oplevelse. I kategorien "Bedste Smagsoplevelse" modtog Truestory over 400 nomineringer fra hele Danmark og mere end 3.000 stemmer på de 10 finalister. Det blev Capa, der løb med sejren som Bedste Smagsoplevelse 2021.

Gæsterne har blandt andet disse kommentarer om deres oplevelse på Capa.

"Stemningen og maden spillede bare, og de søde tjenere gav sig tid til én."

"Fantastisk oplevelse."

"Restaurant Capa har bare det hele."

Om Casper Sobzcyk
Casper Sobzcyk er uddannet kok, opvokset med den bornholmske madkultur og manden bag Smørbøffen, som gik viralt med over 150 millioner visninger. Herudover er Casper Sobzcyk et kendt ansigt fra Go’ morgen Danmark og naturligvis restaurant Capa i hjertet af København, Rådhuspladsen 57.

SASHI – verdens bedste kød
Den danske kødproducent JN MEAT INTERNATIONAL er for tredje gang i træk valgt i blindtest som "Verdens bedste steak" under World Steak Challenge i Dublin 10. november 2021.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Capa

Capa
Rådhuspladsen 57
1550 København

70 160 102https://capa.nu/cph/

Følg pressemeddelelser fra Capa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.