Restaurant CAPA/Casper Sobzcyk vinder ”Årets Børnevenlige Spisested”

Del

Fantastisk gourmet-mad i børnehøjde

Restaurant Capa på Rådhuspladsen i København vinder Børn i byen Prisen Årets Børnevenlige Spisested. Børn i Byen-Prisen uddeles til dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne. 69.591 stemmer er talt op. Bag prisen står Børn i Byen. Børn i Byen er en guide til børnefamilier med børn i alderen 0-12 år i Storkøbenhavn og Aarhus.

Forbrugernes pris
Det helt særlige ved Børn i Byen-Prisen er, at det er Danmarks børnefamilier, der 100 % afgør, hvem der vinder. Det er således forbrugerne, der bestemmer, hvem der skal nomineres, og det er også forbrugernes stemme, der har afgjort, hvem der blev årets vindere.

Børnefamilierne har valgt Capa på baggrund af den dejlige oplevelse, de har haft. Det særlige fokus har været på lækker, kreativ mad, en skøn stemning og service med smil på læben og glimt i øjet.

Restaurant Capa byder på verdens bedste kød: SASHI, et madunivers med smage fra hele verden, fokus på gode råvarer og formidabel stemning. Med den dygtige køkkenchef Casper Sobzcyk (kendt fra Go’ Morgen Danmark) i spidsen for et stærkt team af dygtige folk, er alle gæster store som små garanteret en helt speciel madoplevelse med fokus på den gode smag.

Casper Sobzcyk er stolt og varm om hjertet over gæsternes valg. Han fortæller:

”Det er et stort øjeblik! Jeg blev helt rørt. Det er utroligt vigtigt for mig, at der er plads til alle på Capa - store som små, rig som fattig, tyk som tynd, kendt som ukendt.

Vi er til for vores gæster - både de store og de små - og derfor er det særligt vigtigt for mig, at vi modtager netop den ære - at vinde prisen som årets børnevenlige spisested, 100% valgt på baggrund af store som små kunders oplevelse hos os. Det varmer mit hjerte!

Om det er Sashi kød, friske danske tomater, gulerødder eller kartofler som bliver serveret i røg og damp med regnbuedrinks er ikke så vigtigt. Det vigtigste er smagen af god mad og den sjove oplevelse - både for de store og små gæster.

Jeg elsker at se børn opleve den gode smag af verdens bedste råvarer. Derfor har vi lavet særlige børnedage, for hos Capa elsker vi børn og mener, at de også fortjener oplevelsen af at komme ud og spise – også UDEN EN VOKSEN. Derfor afholder vi sidste søndag i hver måned en børnefest, hvor vi fylder restauranten med børn. Forældre er velkomne til at hygge sig med “voksenmad” i loungen, mens børnene holder fest i restauranten. Der bliver blandt andet spist fantastisk mad og danset buggi-vuggi rundt i restauranten. Det er en fornøjelse at opleve!

Casper Sobzcyk er verdenskendt for sin velsmagende smørbøf, hvor han pakker verdens bedste kød ind i smør og lader det lagre i op til 60 dage.
Om aftenen kan gæsterne opleve den karismatiske Casper Sobzcyk servere iført farverige shorts, et glimt i øjet og et helt særligt engagement. Hos Capa er der højt til loftet og en dejlig afslappet atmosfære. Holdet på Capa omfavner forskellighed, og derfor byder de alle velkommen Rådhuspladsen 57.

Fakta om prisen og Børn i Byen
Børn i Byen er en guide til børnefamilier med børn i alderen 0-12 år i Storkøbenhavn og Aarhus. Her kan byens forældre mødes, dele inspiration og opdage byens muligheder. De har udvalgt de bedste oplevelser til dig og din familie.

Igennem knap 15 år har Børn i Byen hjulpet forældre med at skabe enestående minder sammen med deres børn. Børn I Byen gør det muligt for forældre at overskue alle byens tilbud og udvælge de bedste oplevelser. Deres journalister udvælger hver dag nye og aktuelle aktiviteter, som de samler i guides, der passer til årstider, weekender eller hverdagsudflugter.

Børn i Byen vil bevare og belyse al den berigende kultur, der foregår i vores by hver dag. De vil gerne bidrage til, at det skal være muligt for alle børn at få oplevelser, der styrker og udvikler dem.

Forbrugernes pris
Det helt særlige ved Børn i Byen-Prisen er, at det er Danmarks børnefamilier, der 100% afgør, hvem der vinder. Det er således forbrugerne, der bestemmer, hvem der skal nomineres, og det er også forbrugernes stemme, der har afgjort, hvem der blev årets vindere.

5. november blev vinderne afsløret i de i alt 17 kategorier ved en fantastisk prisoverrækkelsesfest på Design Museum Danmark - med store klapsalver fra masser af glade børn og voksne. Årets vært er Katrine Bille, kendt fra DR Ramasjang. Det er 12. år i træk, at prisen uddeles.

Med Børn i Byen-Prisen ønsker Børn i Byen at honorere alle de virksomheder og personer, der hver dag gør et stort arbejde for børnefamilierne.Om Casper Sobzcyk
Casper Sobzcyk er uddannet kok, opvokset med den bornholmske madkultur og manden bag Smørbøffen, som gik viralt med over 150 millioner visninger. Herudover er Casper Sobzcyk et kendt ansigt fra Go’ morgen Danmark og naturligvis restaurant Capa i hjertet af København, Rådhuspladsen 57.

SASHI – verdens bedste kød
Den danske kødproducent JN MEAT INTERNATIONAL er for tredje gang i træk valgt i blindtest som "Verdens bedste steak" under World Steak Challenge i Dublin 10. november 2021.

Kontakter

Køkkenchef Casper Sobzcyk
Mobil +45 26 24 29 70
Mail: caspersobczyk@gmail.com

Alternativ kontakt - kommunikation
Karina Rasmussen
Mobil +45 40 96 63 65
Mail: karina@brief.dk

Billeder

Links

Information om Capa

Capa
Rådhuspladsen 57
1550 København

70 160 102https://capa.nu/cph/

Følg pressemeddelelser fra Capa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Capa