Vejdirektoratet

Reparationsarbejder på Vejlefjordbroen fra den 7. til 10. januar

Del

Vejdirektoratet udfører i perioden fra den 7. til 10. januar 2022 reparationer på Vejlefjordbroen. Trafikanterne skal påregne væsentligt længere rejsetid.

I perioden fra fredag den 7 januar til mandag den 10. januar udfører Vejdirektoratet reperationsarbejde på Vejlefjordbroen. Arbejdet er nødvendigt at udføre, da en del af fugekonstruktionen er ødelagt.

Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sørger for, at broen kan bevæge sig som følge af temperatursvingninger, der får brodækket til henholdsvis at udvide sig om sommeren og trække sig sammen om vinteren.

Konsekvenser for trafikken

Afspærringen begynder fredag den 7. januar kl. 19.30 og slutter mandag den 10. januar kl. 06.00.

I forbindelse med arbejdet er det nødvendigt at spærre det højre kørespor i hele udførelsesperioden, og trafikanterne ledes derfor sammen fra 3 til 2 kørespor.

Desuden vil der i aften- og nattetimerne blive afspærret yderligere et kørespor, og der vil således kun være ét farbart spor i sydgående retning. 

Der må forventes kødannelse i en stor del af udførelsesperioden på grund af spærringer af et eller to kørespor.

Både lørdag og søndag i dag- og aftentimer vil der være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne væsentligt længere rejsetid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Information om, hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken, kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej-og trafikmeldinger.

Yderligere oplysninger:

Projektleder Line Faxøe Enghave Lauridsen, Vejdirektoratet, lfel_k@vd.dk, tlf.: 61 34 88 85

Pressekonsulent Emma Burchardt, Vejdirektoratet, embu@vd.dk tlf.: 61 93 05 99

Nøgleord

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Information om vejarbejder

Når vi bygger og vedligerholder vores veje, gør vi, hvad vi kan, for at det generer mindst muligt. Vi opdaterer hele tiden oversigten over, hvilke vejarbejder der er igang rundt omkring i landet.

Se hele listen her på www.vejdirektoratet.dk/vejarbejder

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum