Aabenraa Kommune

Renovering af Den Røde Komet giver trafikændringer

Del

Fra mandag 9. november og tre dage frem vil rundkørslen i industriområdet Brunde, hvori kunstværket Den Røde Komet står, blive delvist spærret, fordi kunstværket skal nedtages til renovering.

Vartegnet Den Røde Komets jernrør er gennemtæret og skal derfor skiftes, hvilket betyder, at den skal pilles ned til renovering. Men da kunstværket har en højde på 30 meter og vejer cirka 10 ton, så kræver det, at rundkørslen bliver delvist spærret, mens en større kran vil nedtage Den Røde Komet.

Rundkørslen i industriområdet Brunde med kunstværket vil derfor blive afspærret ved Brunde Øst, mens der vil komme lysregulering i den øvrige del af rundkørslen ad Kometvej. Der vil være omkørselsskilte til Brunde Øst.

Trafikændringerne vil stå på fra mandag 9. november klokken ni og tre dage frem, så der igen vil være normale trafikale forhold fra torsdag 12. november. Renoveringen af Den Røde Komet, der blev indviet 4. juli 1992, forventes at være færdig i medio december, hvor den igen vil blive opsat i samme rundkørsel.

Kontakter

Landskabsarkitekt i Driftsenheden, Peter Kierkegaard, tlf.: 73 76 78 19; e-mail: pak@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum