Ehrhorn Hummerston

Ren Besked om Sundhed

Del

Ny hjemmeside om sundhed, forebyggelse og sygdom

Professor Thomas Bjarnsholt fra Rigshospitalet og Københavns Universitet har i et samarbejde med design- og kommunikations-bureauet Ehrhorn Hummerston udviklet en hjemmeside om sundhed, forebyggelse og sygdom – herunder covid-19.

Hjemmesiden danner en ny platform, hvor den almene befolkning kan hente visuelt tilrettelagt information om sundhed, forebyggelse og sygdom uden politiske, økonomiske eller øvrige interesser, der er uvæsentlige for den enkeltes sundhed og velbefindende.

Overalt på hjemmesiden findes film, hvor eksperter fra bl.a. Københavns Universitet og Rigshospitalet  deler deres viden. Filmene fortæller bl.a. om udvikling i behandlingen af covid-19-patienter, motion, kosttilskud, antibiotika og antibiotikaresistens, immunforsvaret, råd om internettets faldgruber inden for sundhed etc. Eksperterne tæller bl.a. professor Bente Klarlund, læge Ida Donkin, professor Åse Bengård Andersen, professor Niels Frimodt-Møller etc.

Hjemmesiden oplyser generelt og forebyggende på et niveau, hvor de fleste kan være med. Der er dog passager, der går lidt grundigere til værks, men ambitionen er at formidle bredt. Det er bl.a. derfor, at Thomas Bjarnsholt har indgået samarbejde med Ehrhorn Hummerston, der til dagligt tilrettelægger og visualiserer kommercielle og ikke-kommercielle budskaber på digitale og trykte platforme.

www.renbeskedomsundhed.dk
- går live fredag d. 1.10. klokken 13.00.

Hjemmesiden er blevet til med generøs støtte fra Sygeforsikringen ”danmark”.

Kontakter

Professor Thomas Bjarnsholt:
tbjarnsholt@sund.ku.dk
+45 20 65 98 88

Billeder

Information om Ehrhorn Hummerston

Ehrhorn Hummerston
Svanholmsvej 1A
1905 Frederiksberg C

Følg pressemeddelelser fra Ehrhorn Hummerston

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.