VIA University College

RE:MOVE - ny blog om krop, idræt og bevægelse i daginstitution og skole

Del

RE:MOVE er en idræts- og bevægelsesblog, der deler kvalitativ forskning om krop, idræt og bevægelse for børn og unge i daginstitution og skole.

RE:MOVE er forankret i VIA Univercity College’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse.
RE:MOVE er forankret i VIA Univercity College’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse.

Bloggen henvender sig til forskere, studerende, undervisere, pædagoger, lærere, instruktører og konsulenter i kommuner og idrætsorganisationer, der arbejde med bevægelse i børns liv, og er nysgerrige på ny viden inden for det idræts- og bevægelsespædagogiske felt.

Vidensflow fra forsker til praktiker
RE:MOVE er forankret i VIA Univercity College’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse, der primært er orienteret mod dannelsesmæssige, filosofiske og pædagogiske problemstillinger i forhold til bevægelse i børn og unges liv.

Siden professionshøjskolerne har fået både forskningsret og pligt, har et fokuspunkt i programmet været at formidle den forskning, som programmet producerer. I travle hverdage kan det være svært, at nå at orientere sig i ny viden, og RE:MOVE vil derfor at samle programmets forskningsaktiviteter og gøre dem let tilgængelige for interesserede.

Ny viden og relevante links
Bloggen præsenterer i kort form publicerede artikler og bøger, så læseren kan orientere sig om ny viden inden for feltet og finde relevante links til publikationerne. Samtidig præsenterer bloggen menings- og holdningsindlæg om problemstillinger og tendenser inden for det pædagogiske arbejde med krop, idræt og bevægelse i skole og daginstitutioner.

Endelig præsenteres VIA University College’s årlige idræts- og bevægelseskonference, der foregår på VIA Campus Aarhus C den første torsdag i december måned.

Du kan finde yderligere information om RE:MOVE på bloggen www.re-move.dk.

Kontakt
Esben Stilund Volshøj
Underviser på VIAs læreruddannelsen i Aarhus
Tlf:: 29 80 17 13
E: esvo@via.dk

Billeder

RE:MOVE er forankret i VIA Univercity College’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse.
RE:MOVE er forankret i VIA Univercity College’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse.
Download

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 20.000 studerende fordelt i 11 byer i Region Midtjylland.

VIA har 42 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser og er en af Nordens største udbydere af kompetenceudvikling.

VIA er kåret som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution i både 2014, 2018 og 2019.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

Presseinvitation: Indvielse af ny campus14.9.2021 15:52:28 CEST | Pressemeddelelse

VIA University College inviterer til den officielle indvielse af den nye Campus Horsens, Banegårdsgade 2 i Horsens. Indvielsen sker under overværelse af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen og med deltagelse af uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen. Fredag den 24. september 2021 klokken 13.00 – 15.00 Seneste mødetid for pressen er klokken 12.00 til pressebriefing Dagens program Et mere detaljeret program fremsendes ved tilmelding. 12.00 Senest ankomst for pressen 12.40 Gæsterne er på deres pladser 13.00 H.K.H. Kronprinsessen ankommer Herefter Underholdning og taler v. uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen, borgmester i Horsens Peter Sørensen, næstformand i Region Midtjylland Hanne Roed samt VIAs rektor Harald Mikkelsen. Herefter Rundvisning af H.K.H. Kronprinsessen samt uddannelses- og forskningsministeren på udvalgte campus-hubs. Pressen kan følge med rundt, men der kan være begrænset plads. Om Campus Horsens Campusbyen udgør et samlet areal på 85.000 kvm o

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum