Det Kongelige Teater

REMINDER: Invitation til pressemøde på RØDE ORM

Del

Nordeuropas største teatershow rammer Dyrehaven i sommeren 2018

Det Kongelige Teater afholder pressemøde på vikinge-eventyret RØDE ORM onsdag den 25. oktober klokken 10:00-12:00 i Restaurant Piil & Co.

Mød hovedrollerne klædt i forestillingens imponerende kostumer, masser af co-stars, instruktøren og skuespilchef i Det Kongelige Teater, Morten Kirkskov.

Vi byder på spændende historier, lækker brunch, rigtig gode fotomuligheder og selvfølgelig et fantastisk vikinge-eventyr.

Pressen er velkommen fra klokken 9:30.

Adresse: Restaurant Piil & Co., Kirsten Piils Kilde, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

Vikinge-eventyr på den helt store klinge for hele familien

Kæmpe slag, svingende sværd, skibe, action, smukke møer og masser af vikinger. Røde Orm er årets store udendørs teateroplevelse for både børn, unge og ældre – midt i Dyrehavens Ulvedalene.

92.000 så vikingeeventyret om mandsmod, kærlighed, krig og magt på Moesgaard Museum i 2017. I Dyrehaven er der plads til 100.000 publikummer, hvilket gør Røde Orm til Nordeuropas største udendørs teateroplevelse!

Skriv til følgende adresse for tilmelding:

Presse@kglteater.dk

Andre pressehenvendelser rettes til:

Christian Bækholm
Presseansvarlig, skuespillet
+45 20 14 96 46
chba@kglteater.dk

Røde Orm produceres af Det Kongelige Teater i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune. Premiere: 23. maj 2018. Spilleperiode. 23. maj - 30. juni.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum