REMA 1000

REMA 1000 i partnerskab med danske biavlere

Del

Kunder i REMA 1000 kan fremover købe dansk honning med navnet Honningbien fra det nye vestsjællandske biavlerfællesskab DanHoney, der har 2800 bistader og fuld sporbarhed på alle honningbægre. Discountkæden og DanHoney har netop indgået et partnerskab, som overordnet set er et led i REMA 1000s arbejde med løbende at tilføje flere danske og lokalt producerede varer i butikkerne.

Biavler Keld Brandstrup glæder sig over samarbejdet med REMA 1000.
Biavler Keld Brandstrup glæder sig over samarbejdet med REMA 1000.

Et nyt samarbejde mellem den danske biavlervirksomhed DanHoney og REMA 1000 betyder, at discountkædens kunder nu kan købe god, dansk honning produceret og tappet i Danmark. Det helt unikke ved partnerskabet er, at honningen er 100 % dansk og med fuld sporbarhed.

Partnerskabet sker som led i REMA 1000s jord-til-bord-strategi, som har fokus på at øge andelen af dansk producerede varer på hylderne.

Keld Brandstrup er en af de fire vestjællandske biavlere, og samtidig direktør for den fælles virksomhed DanHoney:

”Størstedelen af den honning, som sælges i Danmark, er udenlandsk. Det betyder blandt andet, at danske biavlere har svært ved at afsætte deres honning, hvilket resulterer i overproduktion – og i yderste konsekvens, at flere biavlere må lukke deres forretning. Det er en skam. Især fordi de danske honningbier bidrager til bestøvning i den danske natur af for eksempel kløver, raps, blomster, frugttræer og bærbuske,” fortæller han.

DanHoney er etableret af fire selvstændige biavlere med et fælles ønske om at sælge lokalt produceret kvalitetshonning til danskerne. De fire biavlere er geografisk forbundet på Vestsjælland, hvor de hver passer deres egne bistader, mens bearbejdningen af honningen foregår på et fælles, nyetableret produktions- og tappeanlæg.

Kategorichef og indkøber i REMA 1000, Christina Burgsø Martens, er ansvarlig for indkøb af blandt andet honning, og hun glæder sig over det nye samarbejde:  

”I REMA 1000 arbejder vi efter discount med holdning, som blandt andet betyder, at vi har fokus på danske kvalitetsprodukter. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med DanHoney, som gør det muligt for vores kunder at købe dansk kvalitetshonning fra danske bier,” siger Christina Burgsø Martens.

Hos DanHoney ser de frem til at levere den første produktion af dansk honning til REMA 1000s butikker i hele landet:

”Som stolte biavlere betyder det meget at samarbejde med en af Danmarks største discountkæder, som vi også deler værdier med. REMA 1000 har fokus på nogle vigtige områder, som blandt andet den danske natur, som vi jo er direkte afhængige af, og derfor glæder det os meget, at partnerskabet her er blevet muligt,” siger Keld Brandstrup.

Om DanHoney

DanHoney er en biavlervirksomhed bestående af fire vestsjællandske erhvervsbiavlere:

Bøgebjerg Biavl

Henriks Biavl

Reerslev Biavl

Spraglebjerg Biavl

De fire biavlere har i alt 150 millioner bier, 2.800 bistader og egne produktions- og tappefaciliteter.

Honningbien honning er 100 % dansk og med fuld sporbarhed. Fås i alle REMA 1000s butikker fra uge 14.

Kontakter

DanHoney ApS

Biavler og direktør Keld Brandstrup
Mail: mail@danhoney.dk
Mobil: 40282810

Billeder

Biavler Keld Brandstrup glæder sig over samarbejdet med REMA 1000.
Biavler Keld Brandstrup glæder sig over samarbejdet med REMA 1000.
Download
Honningbien honning fra vestsjællandske biavlere fås nu i alle REMA 1000s butikker.
Honningbien honning fra vestsjællandske biavlere fås nu i alle REMA 1000s butikker.
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum