REMA 1000

REMA 1000 havregryn og mel bliver 100 % dansk

Del

REMA 1000 tager nu et markant skridt for at øge andelen af lokale, danskproducerede varer i butikkerne. Alle varianter af REMA 1000s havregryn bliver nu dyrket, produceret og pakket i Danmark. I den kommende tid vil alle REMA 1000 melvarianter desuden også blive 100 % dansk.

Flere danske produkter i REMA 1000. De første produkter - REMA 1000 havregryn - er allerede på hylderne i butikkerne. I den kommende tid følger endnu flere.
Flere danske produkter i REMA 1000. De første produkter - REMA 1000 havregryn - er allerede på hylderne i butikkerne. I den kommende tid følger endnu flere.

Næste gang du besøger din lokale REMA 1000, kan du finde endnu flere produkter fra danske landmænd på hylderne. Det drejer sig om alle varianter af REMA 1000 havregryn – konventionelle og økologiske – som nu både bliver dyrket og produceret i Danmark. Hidtil er råvarerne blevet transporteret fra Norden og Baltikum, mens produktion og pakning har fundet sted i Danmark, men nu og fremover vil hele processen – fra dyrkning til pakning – være dansk.

Indenfor de kommende måneder vil samtlige varianter af discountkædens egen serie af REMA 1000 mel også skifte, så indholdet i alle varianter udelukkende bliver dansk. Desuden tilføjes flere nye varianter af dansk mel. Priserne på produkterne forbliver de samme.

Kategorichef og indkøber af blandt andet havregryn og mel i REMA 1000, Lasse Lindner, fortæller, at tiltaget er et led i REMA 1000s strategi om at øge andelen af lokale, danskproducerede varer på hylderne:

”I REMA 1000 prioriterer vi danske varer højt, og vi har en tradition for at arbejde tæt sammen med danske landmænd. Derfor er vi meget glade for, at alle vores varianter af REMA 1000 havregryn og mel bliver dyrket, produceret og pakket i Danmark,” siger han.

Den miljømæssige gevinst ved initiativet kommer til udtryk ved transportbesparelsen, hvilket er en klar fordel:  

”Det er vigtigt for os at undgå unødvendig belastning af miljøet, og derfor er det meget positivt, at vi med dette undgår at transportere råvarerne over store afstande, fordi hele processen finder sted i Danmark,” siger Lasse Lindner.

REMA 1000 arbejder med overskriften discount med holdning, som blandt andet betyder, at discountkæden har en holdning til de varer, de sælger - samtidig med, at der tages hensyn til både mennesker og miljø. Arbejdet med at sikre så mange danske varer på hylderne i REMA 1000 som muligt er et centralt fokusområde for Lasse Lindner:

”Jeg er rigtig stolt af, at vores kunder nu får mulighed for at købe endnu flere danske produkter hos os. Det er et stort skridt i den rigtige retning” siger Lasse Lindner.

Om REMA 1000 havregryn og mel

Alle REMA 1000s havregryn – konventionelle og økologiske – dyrkes, produceres og pakkes nu i Danmark. Indtil nu er råvarerne blevet leveret til Danmark fra Norden og Baltikum.

I den kommende tid vil også råvarerne i alle varianter i serien af REMA 1000 mel blive 100 % dansk. Råvarerne til REMA 1000 mel er indtil nu blevet leveret til Danmark fra bl.a. Sverige, Tyskland og Rusland.

Der tilføjes desuden fire nye varianter i serien af REMA 1000 mel – alt sammen fra Danmark:

REMA 1000 skårne rugkerner

REMA 1000 grahamsmel

REMA 1000 fuldkornshvedemel

REMA 1000 speltmel

Produktion og pakning af både REMA 1000 havregryn og mel har hele tiden været dansk, og produkterne vil også fremadrettet blive produceret og pakket af Valsemøllen i Køge, Svendborg og Esbjerg.  

Kontakter

Billeder

Flere danske produkter i REMA 1000. De første produkter - REMA 1000 havregryn - er allerede på hylderne i butikkerne. I den kommende tid følger endnu flere.
Flere danske produkter i REMA 1000. De første produkter - REMA 1000 havregryn - er allerede på hylderne i butikkerne. I den kommende tid følger endnu flere.
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum