REMA 1000

REMA 1000 er ny hovedpartner på DBU Fodboldskole

Del

Der er netop indgået en aftale mellem DBU Fodboldskole og discountkæden REMA 1000. REMA 1000 bliver nu officiel hovedpartner på DBU Fodboldskole.

REMA 1000 er ny hovedpartner på DBU Fodboldskole
REMA 1000 er ny hovedpartner på DBU Fodboldskole

Når sommerens fodboldskoler bliver sparket i gang, bliver det med en kendt partner ombord. REMA 1000 vil derfor pryde de mange rød-hvide fodboldskoletrøjer i 2021 og 2022.

I samarbejdet med discountkæden vil der være stor fokus på at fremme børns sundhed, igennem sporten, men i høj grad også med stort fokus på ernæring, kost og familieliv. De lokale REMA 1000 købmænd vil desuden spille en aktiv rolle i partnerskabet og bliver tætte samarbejdspartnere til flere af de lokale fodboldskoler. Det betyder, at børnene blandt andet vil få sunde frugtordninger,

madpakkeløsninger til fodboldfamilierne og uddannelse af børn og voksne i sundhed.

REMA 1000 er netop kåret til Danmarks stærkeste varemærke ved en stor undersøgelse fra YouGov. Kasper Sindt, der er Chef for Salg og Partnerskaber i DBU, ser derfor meget positivt på samarbejdet:

”Vi er utroligt glade for og stolte over at byde REMA 1000 velkommen som hovedpartner på DBU Fodboldskolen. REMA 1000 har allerede i en årrække været en vigtig partner på DBU Fodboldskolen, men vil nu styrke engagementet og kvaliteten af samarbejdet. De har i høj grad være med til at løfte vores fodboldskole-fortælling, og vi glæder os til at fortsætte det gode arbejde,” udtaler Kasper Sindt.

Hos REMA 1000 er der også glæde forbundet med at være ny hovedpartner, forklarer indkøbs- og marketingdirektør, Anders Jensen:

”Børn, motion, sundhed og fællesskab er vigtige fokusområder for os i REMA 1000, og derfor er vi meget stolte af samarbejdet med DBU Fodboldskole, som hvert år afholder den største fodboldfest for børn og unge i skolernes sommerferie. Det glæder os meget, at vi nu kan kalde os officiel hovedpartner, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde,” siger Anders Jensen.

Billetsalget til DBU Fodboldskole 2021 begynder tirsdag d. 1. december kl. 10.00.

Du kan sikre dig en plads ved at købe billet her:

https://fodboldskole.dbu.dk/

Kontakter

Billeder

REMA 1000 er ny hovedpartner på DBU Fodboldskole
REMA 1000 er ny hovedpartner på DBU Fodboldskole
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum