REMA 1000

REMA 1000 aflyser Black Friday i år

Del

På grund af corona dropper REMA 1000 sin Black Friday-kampagne og de velkendte endagstilbud for at undgå at samle for mange kunder i butikkerne på én gang. Til gengæld bliver de samme tilbud spredt ud over flere dage for at skabe en mere sikker indkøbsoplevelse.

Coronapandemien har vendt den verden, vi kender, på hovedet, og været årsag til aflysning af både små og store begivenheder. Og nu er den også årsag til, at REMA 1000 aflyser planerne om at holde Black Friday i kædens butikker i slutningen af november.
Årsagen er, at REMA 1000 ikke ønsker at tiltrække mange kunder til butikkerne med ekstra gode priser på en enkelt dag.
Ifølge kommunikationschef i REMA 1000, Jonas Schrøder, vil kæden derfor droppe selve Black Friday-kampagnen og i stedet sprede de samme gode tilbud ud over flere dage, da det fortsat er kundernes og medarbejdernes sikkerhed, der har førsteprioritet:
”Under hele perioden med corona har vi opfordret vores kunder til at passe på sig selv og hinanden, og vi har anbefalet at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal holde afstand og undgå at samles for mange mennesker på ét sted, og derfor synes vi ikke, det giver mening at holde Black Friday i år,” siger han.
REMA 1000 har igennem hele coronapandemiens forløb i Danmark haft fokus på kundernes og medarbejdernes sikkerhed i butikkerne med blandt andet håndsprit ved indgangen, afstandsmarkeringer, afskærmning ved kassebåndene samt løbende opfordringer til at agere efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
”Vi har som dagligvarekæde også et ansvar i forhold til at give vores bidrag til at forsøge at reducere smittespredningen, så vi i fællesskab kan komme godt igennem denne tid. Og når vi nu vælger at droppe Black Friday, er det fordi, vi ønsker, at det fortsat skal være sikkert at handle i vores butikker,” fortæller Jonas Schrøder.
REMA 1000 har over 350 butikker i Danmark, og det er samtlige kædens butikker, som ikke holder Black Friday i år.

Kontakter

Billeder

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum