REMA 1000

REMA 1000 åbner ny butik i Rønde

Del

Torsdag den 10. september åbner REMA 1000 en ny butik på Drosselvej 4 i Rønde. Det er den erfarne købmand, Daniel Petersen, der skal stå i spidsen for butikken.

Daniel Petersen bliver købmand i den nye REMA 1000 i Rønde
Daniel Petersen bliver købmand i den nye REMA 1000 i Rønde

Når REMA 1000 åbner ny butik på Drosselvej 4 i Rønde torsdag den 10. september er det med Daniel Petersen som købmand. Daniel Petersen har en lang forhistorie i REMA 1000, hvor han har arbejdet de sidste ti år – først som elev, senere som souschef og dernæst som købmand i Hobro fra 2015-2017 og i Risskov fra 2017-2020. Det er første gang, Daniel Petersen er med til at starte en ny REMA 1000 butik op, når han åbner i Rønde:

”De to butikker, jeg har været købmand i indtil nu, har jeg overtaget fra andre købmænd, men den nye butik i Rønde er den første butik, jeg skal starte fra bunden, og det glæder jeg mig til. Det tiltaler mig meget, at jeg kan være med til at sætte mit personlige præg på butikken fra den første dag,” siger Daniel Petersen, som glæder sig til at etablere en butik med fokus på kvalitetsvarer til discountpriser.

Privat bor Daniel Petersen i Egå nord for Aarhus sammen med sin hustru Sofie og sønnerne Sebastian og Oliver, og han glæder sig til at blive den lokale købmand i Rønde: 

”Rønde er en fantastisk handelsby, der emmer af liv, og jeg ser meget frem til at møde alle kunderne i butikken. Sammen med mit team er det vores vision at skabe en discountbutik, som kunderne kan have tillid til, og hvor de altid kan få det, de efterspørger til en rigtig skarp pris,” siger Daniel Petersen.

Særligt friske varer som frugt og grønt, kød, fisk og pålæg bliver vigtige fokusområder i butikken for købmanden og hans team, som drømmer om at skabe en inspirerende markedsplads i byen, hvor der også vil være friske blomster og planter både ude og inde. I det hele taget vil Daniel Petersen tilstræbe altid at have et bredt udvalg af sæsonvarer hele året rundt.

For Daniel Petersen er det også vigtigt at skabe en god arbejdsplads med fokus på trivsel for alle medarbejdere, og han tror på, at kunderne vil kunne mærke det:

”Jeg har en ambition om at skabe en butik med en dejlig stemning, så alle vores kunder hver dag oplever en positiv og samtidig seriøs tone samt et højt serviceniveau. Jeg åbner butikken med et stærkt hold af medarbejdere, der glæder sig lige så meget som mig til at komme i gang og til at møde kunderne,” siger Daniel Petersen.

REMA 1000 på Drosselvej 4 i Rønde åbner torsdag den 10. september kl. 08.00, og det bliver REMA 1000 nummer 352 i Danmark. Butikkens åbningstider bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Daniel Petersen bliver købmand i den nye REMA 1000 i Rønde
Daniel Petersen bliver købmand i den nye REMA 1000 i Rønde
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum