REMA 1000

REMA 1000 åbner ny butik i Gevninge

Del

Torsdag den 12. november åbner REMA 1000 en ny butik på Gevninge Vestvej 3 i Gevninge ved Roskilde. Det er købmand Danny Munck Linck, som skal stå i spidsen for butikken.

Købmand Danny Munck Linck er klar til at åbne i Gevninge
Købmand Danny Munck Linck er klar til at åbne i Gevninge

Når REMA 1000 åbner på Gevninge Vestvej 3 torsdag den 12. november er det med Danny Munck Linck som købmand. Danny Munck Linck tiltræder rollen med stor erfaring fra dagligvarebranchen, hvor han bl.a. er udlært slagter og har været slagtermester i flere forskellige kæder. Derudover har han i en årrække været salgschef i kæden Pisiffik i Grønland, inden han kom til REMA 1000, hvor han har først har været ansat i REMA 1000 Stenlille og sidenhen i REMA 1000 Lumsås siden april 2020.

Det er første gang, Danny Munck Linck skal være købmand i egen butik, når han åbner butikken i Gevninge, og han glæder sig:

”Jeg glæder mig til at komme i gang og til at møde kunderne i lokalområdet. Det bliver fedt at byde dem velkommen til en helt ny og frisk butik,” siger Danny Munck Linck, som sammen med sit team af dedikerede medarbejdere har arbejdet hårdt for at gøre den nye butik klar til åbningen.

For den kommende købmand er det vigtigt – i tæt samarbejde med hele holdet af medarbejdere – at kunne give kunderne en indbydende butik fyldt med friske varer til discountpriser hver dag. Vigtigst af alt er dog at sikre et højt serviceniveau og god stemning i butikken, og Danny Munck Linck har kun rosende ord til holdet af medarbejdere:

”Hele holdet af medarbejdere i butikken gør, at jeg føler, vi har Danmarks bedste arbejdsplads. Alle, der arbejder i butikken, har vilje og brænder for at yde det bedste hver dag, og det er jeg dybt taknemmelig for,” siger han.

Og netop holdindsatsen har Danny Munck Linck fokus på, og han mener, det er nøglen til at kunne indfri det helt klare mål for butikken på Gevninge Vestvej:

”Vi glæder os til at løfte butikken i flok og til at arbejde benhårdt for vores mål om at blive lokalområdets foretrukne indkøbssted,” afslutter Danny Munck Linck.  

Privat bor Danny Munck Linck i Ølstykke sammen med sin hustru og parrets to døtre.

REMA 1000 på Gevninge Vestvej 3 i Gevninge ved Roskilde åbner torsdag den 12. november kl. 08.00, og det bliver REMA 1000 nummer 353 i Danmark. Butikkens åbningstider bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Købmand Danny Munck Linck er klar til at åbne i Gevninge
Købmand Danny Munck Linck er klar til at åbne i Gevninge
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores platform REMA 1000 med Vigo, hvor kunder kan få leveret varer og købe ind for hinanden i den lokale REMA 1000.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum