REMA 1000

REMA 1000 åbner første butik i Skjern

Del

Den 24. september åbner en ny REMA 1000 butik på Østergade 138 i Skjern - butikken bliver byens første REMA 1000. Henrik Aagaard Nielsen er købmanden, der skal byde kunderne velkommen i de nye REMA 1000-omgivelser.

Købmand Henrik Aagaard Nielsen er klar til at byde kunderne i Skjern velkommen i REMA 1000
Købmand Henrik Aagaard Nielsen er klar til at byde kunderne i Skjern velkommen i REMA 1000

Med en god geografisk placering og stor lokal opbakning er REMA 1000 snart klar til at åbne butik i Skjern. Meget planlægning og forberedelse er gået forud for den kommende åbning, og købmand Henrik Aagaard Nielsen og hans team er i den grad klar til at byde beboerne i byen velkommen i butikken.

”Jeg glæder mig til at helt vildt til at møde kunderne i Skjern i den nye butik, og sammen med mit team vil jeg gøre mit for at give en god oplevelse, når man handler hos os. Jeg tror på, at REMA 1000-konceptet kommer til at passe godt til Skjern. Derudover får vi en perfekt beliggenhed på hjørnet af Østergade og Ringvejen, hvor både butikken og parkeringspladsens størrelse giver nogle gode, rummelige forhold for kunderne,” fortæller han.

Den 48-årige kommende købmand har masser af erfaring inden for detailhandlen, men skal først for alvor nu prøve kræfter med REMA 1000-konceptet. Han er udlært i SuperBrugsen i Skjern, og udover at have en solid baggrund for at hoppe i købmandsskjorten, så har han også et godt lokalt kendskab til byen.

Henrik Aagaard Nielsen, der er gift og har tre døtre, er selv opvokset i Skjern, og han bor nu i en nedlagt landejendom i Stauning. Siden den 1. januar 2020 har han været i oplæring hos REMA 1000 i Aulum og senest REMA 1000 i Vildbjerg, så han kunne få REMA 1000-ånden og købmandskabet helt ind under huden, inden det for alvor går løs i Skjern.

Købmanden glæder sig til at drive butikken for kunderne, så de altid kan handle enkelt, hurtigt og billigt ind, og han håber da også, at butikken på sigt kan blive lokalområdets fortrukne discountbutik.

”Det bliver spændende at skulle introducere REMA 1000 for skjernboerne. De kan forvente kvalitetsvarer til billige priser, et godt bredt udvalg af økologi, samt frugt og grønt, og så selvfølgelig en god kundeservice, uanset hvornår de kommer forbi og handler hos os,” lyder det fra en glad Henrik Aagaard Nielsen

REMA 1000 på Østergade 138 i Skjern åbner den 24. september, og butikken bliver nummer 353 i Danmark. Åbningstiderne for butikken bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Købmand Henrik Aagaard Nielsen er klar til at byde kunderne i Skjern velkommen i REMA 1000
Købmand Henrik Aagaard Nielsen er klar til at byde kunderne i Skjern velkommen i REMA 1000
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum