Rekordsalg: Der er tæt på udsolgt af sommerhuse i Rørvig

Del

Corona har skabt et uventet højtryk i sommerhusområderne i landets største sommerhus-kommune, Odsherred. Især i Rørvig er udvalget helt i bund. Lokal mægler har sat ny salgsrekord i april.

I april blev der alene solgt 17 sommerhuse i 4581 Rørvig. I skrivende stund er der kun 14 sommerhuse til salg. For et år siden var der 40 huse at vælge imellem, men det er gået stærkt ned ad bakke med udvalget. Sommerhusene er solgt.

Fra januar til marts er der samlet set 'kun' solgt 12 sommerhuse, så april-salget har altså mere end fordoblet årets handelstal.

”Der er næsten udsolgt i postnummer 4581 Rørvig med kun 14 sommerhuse til salg samlet set, " siger medindehaver Jesper Nielsen i Home Rørvig og Home Nykøbing Sj.

Det ses også i tallene for hele Odsherred Kommune. Sommerhus-salget er de seneste måneder skudt i vejret, og der er solgt 27 % flere sommerhuse i Odsherred sammenlignet med årets første fire måneder sidste år.

"I området ud for Nykøbing Sj. og til Rørvig er der altid mange kunder til, ” siger Jesper Nielsen.

Alene i april er der handlet 156 sommerhuse i Odsherred Kommune, hvilket er næsten dobbelt så mange som i marts, viser tal for hele markedet.

Jesper Nielsen og hans makker Henrik Pedersen har i april haft deres bedste salgsmåned nogensinde.

”Vi har haft rigtig, rigtig travlt, men det er jo kun dejligt. Vores største bekymring lige nu er, at vi ikke har nok sommerhuse til køberne de kommende måneder. Vi efterlyser flere, der vil sælge deres sommerhus, hvis vi skal holde det høje salg, ” siger ejendomsmægler Henrik Pedersen.

Efterspørgslen mærkes også i de afsluttende forhandlinger mellem køber og sælger. Flere huse bliver solgt til prisen.

”Og vi oplever flere og flere overbud. Indtil videre er der stor efterspørgsel og fortsat stigende priser på sommerhuse. Der har de seneste år været prisstigninger på markedet, som har taget fart i denne periode, ” siger Jesper Nielsen, der sælger sommerhuse til enhver.

Fra priser under en halv mio. kroner, til de bedste liebhaverhuse til ca. 8 mio. kroner. Køberne er især fordelt i to grupper.

”Der er to grupper af typiske købere, børnefamilierne i 30 års-alderen og seniorgruppen på 55+, ” siger mægleren fra Home.

Man kunne tro, at corona var gift for boligsalget, men med corona har det indtil nu vist sig at give den stik modsatte effekt på sommerhusmarkedet. Ferieplanerne og rejsevanerne er med et forandrede, og sommerhuset er et helle i en usikker tid, oplever Jesper Nielsen. Familieliv, klima og nu coronaen booster dermed danskernes interesse for sommerhuset yderligere.

Det lave udbud betyder også, at sommerhusene ikke altid når at komme synligt til salg på nettet.

”Hvis du ikke lige kan finde det, du søger, bør du kontakte os og blive skrevet op i vores køberkartotek, så bliver du blandt de første, som hører om nye sommerhuse, ” siger Jesper Nielsen.

Tip til mere hus for pengene:

I Nyrup området lige ud for Nykøbing Sj., men fortsat tæt på badestrandene ved Kattegat, får man meget for pengene. Området Gniben yderst på Sj. Odde, med den skønne lidt rå natur, er ligeledes et område, hvor man fortsat får meget for pengene.

Kilde: Boligsiden og Home, sommerhus-handler og udbud i Rørvig og i Odsherred Kommune

Nøgleord

Kontakter

Jesper Nielsen
Indehaver
home Nykøbing Sjælland
Vesterbro Torv 2, 4500 Nykøbing Sj

59931000
81300913
home.dk
jnie@home.dk

Forretninger i: Nykøbing Sj. - Rørvig

Billeder

Links

Information om home a/s

home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 177 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.


home samarbejder også med erhvervsmæglerkæden, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking medio 2020.
** medio 2020.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum