Dansk Supermarked Group

Rekordresultat baner vejen for milliardinvestering i Netto Sverige

Del

Netto Sverige fortsætter med at overgå tidligere resultater. Tallene for 2015 viser fortsat stærk udvikling efter kædens bedste resultat nogensinde

Netto Sverige – eller Netto Marknad Sverige AB, som Nettos svenske søster formelt hedder – fremlægger onsdag sit hidtil bedste regnskab. Den stærke salgs- og indtjeningsudvikling skaber samtidig grundlag for en ambitiøs vækststrategi i det svenske, siger Netto Sveriges landedirektør Bent Holm.

- Vores fremgang er resultatet af en fantastisk holdindsats. Fra Västerås til Trelleborg har alle vores 2.000 medarbejdere ført an og bidraget til dette resultat. Det er effekten af medarbejdernes enestående entusiasme, der ligger bag tallene, siger Bent Holm.

Resultatet svarer til virksomhedens forventninger og giver yderligere grobund for at tro på det enorme potentiale, discount rummer på det svenske marked. Dansk Supermarked Group har nu lagt en offensiv ekspansionsplan for Netto Sverige, samtidig med at renoveringen af ældre butikker tager fart. Særligt fokus er der på at udvide indsatsen på ferskvarer.

- Vi ser Sverige som fremtidens discountmarked og har nu lagt grunden for en mere aggressiv vækst. Netto er garant for de laveste priser i Sverige og fortsætter med at være forbrugernes vagthund på priserne. Vi sætter en ære i at give kunderne mere for deres penge, siger Bent Holm.

Særligt indenfor økologiske produkter, høj kvalitets private label og varer fra små svenske leverandører har Netto Sverige oplevet vækst i omsætningen. Sammen med samarbejdet med etablerede leverandører har det banet vejen for den stigende indtjening.

- Vi kommer til at skrue op for disse kategorier i de kommende år. Det er kernen i vores koncept og noget, der virkelig kan give kunderne mere kvalitet for pengene, siger Bent Holm.

2015 i tal:

  • Omsætningen steg til MSEK 4.771,3 i 2015 mod 4.670,2 i 2014
  • Dermed gik omsætningen op med 2,2%
  • Årets resultet efter skat landede i 2015 på MSEK 104,8 (MSEK 60,6 i 2014)
  • Ebit-margin i 2015 var 2,1% (0,9% i 2014)

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00http://dansksupermarked.com/

Netto Sverige er let genkendelig på hunden. Hyggelig ser den ud, men faktisk er den svenskernes vagthund. Scottie er nemlig garanten for de lave priser i Sverige. I 2002 slog den første Netto dørene op i Sverige. I dag kan svenskerne købe ind i 156 Netto-butikker.

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra Dansk Supermarked Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Supermarked Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum