Furesø Kommune

Rekordmange har brevstemt i Furesø

Del

Interessen for kommunalvalget i Furesø er stort. Dobbelt så mange har brevstemt til valget i forhold til for fire år siden.

Brevstemmer i kuverter sorteret efter valgsted i Furesø.
Brevstemmer i kuverter sorteret efter valgsted i Furesø.

3329 Furesø-borgere har brevstemt ved kommunal- og regionsrådsvalget. Det viser en optælling mandag morgen. Det er dobbelt så mange som ved valget i 2017, hvor 1679 borgere brevstemte.

Tallet overgår også seneste folketingsvalg, hvor 2702 brevstemte.

”Vi har oplevet en kæmpe interesse for valget. Mange ville gerne brevstemme, og mange vil også gerne stemme i morgen. Vi sørger for trygge forhold med afstand, afspritning og mulighed for at stemme udendørs, hvis man er coronasmittet eller sårbar borger. Man må også gerne tage sin egen blyant med, hvis man hellere vil sætte sit kryds med den. Vi vil også opfordre folk til at stemme før kl. 15, hvis de kan, da vi ved, at mange stemmer mellem 16-18, ” fortæller kommunaldirektør Steen Vinderslev.

I løbet af weekenden og mandag har Furesø Kommune afleveret, modtaget og sorteret brevstemmer. Stemmesedlerne ligger fortsat i deres konvolutter og åbnes først kl. 20 tirsdag. Men de er blevet sorteret, så de passer til det valgsteder, hvor Furesø-borgeren bor og ville have stemt på valgdagen.

Valgstederne åbner kl. 8 og lukker kl. 20. Valgkortet viser hvor, man skal stemme. Har man mistet sit valgkort, kan man stadig møde op med sit sundhedskort eller kørekort og henvende sig til valgstedets sekretariat. Ved man slet ikke, hvor man skal stemme, kan man ringe til Borgerservice.

Kontakt:

Kommunaldirektør Steen Vinderslev tlf. 7216 5100

Kontakter

Billeder

Brevstemmer i kuverter sorteret efter valgsted i Furesø.
Brevstemmer i kuverter sorteret efter valgsted i Furesø.
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum