Furesø Kommune

Rekordmange børn tilmeldt sommerferieaktiviteter

Del

1784 skolebørn er meldt til sommerferieaktiviteter i Furesø Kommune. Den 8. juni åbnes der for booking af restpladser. Foreningerne glæder sig til at tage imod de mange børn og unge, der får uforglemmelige oplevelser under godkendte forhold iflg. COVID-1.

Tilmeldingen til årets sommerferieaktiviteter åbnede tirsdag morgen d. 26. maj. Rekordmange tilmeldte sig taekwondo, e-sport, ridning, tegning og så videre.

På nuværende tidspunkt er 1784 skolebørn meldt til og flere vil komme til over sommeren. Det er pt. 500 flere børn end året før. Serveren var presset til det yderste i minutterne efter åbningen kl. 7.00, og de første hold blev overtegnede inden for de første par minutter.

Sommerferieaktiviteter åbner som en del af fase 3

Regeringen har tilladt sommerferieaktiviteter for børn og unge som led i genåbningsfase 3, der starter d. 8. juni. Alle aktiviteter vil blive afviklet i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer og med de retningslinjer, som de pågældende forbund udstikker.

Fritidsvejleder Josefine Needham Andersen fortæller:

”Vi er stolte af igen i år at kunne tilbyde et flot og varieret program med spændende aktiviteter for børn og unge i Furesø. Stor tak til de mange foreninger og forældre for igen i år at bakke op om det gode tilbud”.

”Coronasituationen gør, at vi har reduceret antallet af pladser og hold enten på grund af afstandskravene, eller fordi en underviser ikke har kunnet afviklet kurset på grund af smitterisikoen. Alle foreninger vil selvfølgelig efterleve samtlige gældende retningslinjer for afvikling af deres aktiviteter, så alle kan trygt sendes deres børn afsted til en sjov og aktiv sommer”, siger Josefine Needham Andersen.

Stadig pladser – så kom og vær med

Fra mandag d. 8. juni kan forældre melde deres børn til flere aktiviteter, end de to, som kun er tilladt i perioden fra d. 26. maj til og med d. 7. juni. Man kan melde børn til sommerferieaktiviteter fra nu og hele sommeren, så længe der er ledige pladser, og man kan melde sit barn på venteliste, hvor der allerede er fuldt booket.

Forældre, der alligevel ikke ønsker at bruge deres plads, skal afmelde deres barn, så andre børn kan komme til. 

Foto: Ninjafabrikken, Sommerferieaktiviteter 2019, Foto af Jesper Raaberg

Nøgleord

Kontakter

Josefine Needham Andersen, foreningskonsulent
Tlf. 72164242, jnan@furesoe.dk

Billeder

Links

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Fakta om sommerferieaktiviteter:

  • I 2020 er der oprettet 74 hold af 35 foreninger, kulturinstitutioner og private. Alle foreninger m.v. bliver inviteret til at deltage via mail i starten året. Sommerferieaktiviteterne løber henover hele sommeren, og foreningerne bestemmer selv varigheden af deres aktivitet. Så det kan være alt fra en dag, weekend eller uge.
  • Sommerferieaktiviteter er for alle børn og unge i Furesø Kommune, der starter i 1. til 9. klasse efter sommerferien. Der er stadig ledige pladser på furesoe.dk/sommerferieaktiviteter, og man kan melde sig på de ledige hold i løbet af hele sommeren.
  • Furesø Fritidsvejledningen arbejder målrettet på at få alle børn og unge med og arbejder tæt sammen med kommunens sundhedsplejersker, integrationsteamet, Familiehuset og lærere på skolerne for at kunne få alle børn og unge med, som har brug for en hjælpende hånd til at blive tilmeldt.

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum