Aarhus Universitet

Rekordmange ansøgere til Aarhus Universitet

Del

Mere end 10.300 ansøgere har i år valgt en uddannelse ved Aarhus Universitet som deres førsteprioritet – det tal er historisk højt. Også det samlede antal ansøgere er steget og har rundet de 27.000. Det viser de foreløbige nøgletal for ansøgninger til Aarhus Universitet.

Den store søgning til Aarhus Universitet glæder rektor Brian Bech Nielsen.

”Det er en fornøjelse at mange unge mennesker igen i år ønsker at studere ved Aarhus Universitet. Det glæder mig især, at så mange har valgt os som deres førsteprioritet – det er et tegn på, at Aarhus Universitet har et attraktivt udbud af fagligt stærke uddannelser og et rigtig godt studiemiljø, der tiltrækker studerende – det kan vi kun være tilfredse med”, siger Brian Bech Nielsen.

I den endelige opgørelse sidste år fik Aarhus Universitet 26.753 ansøgere, hvoraf 9.833 havde Aarhus Universitet som førsteprioritet.

Oversigten over søgningen til de enkelte uddannelser til Aarhus Universitet offentliggøres senere i dag.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt Camilla Schrøder, 40866243 eller cams@au.dk

Links

Information om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus

8715 0000http://www.au.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum