Nova

Rekordbeløb indsamlet af NOVA til Støt Brysterne

Del

Mere end 5,1 Millioner kroner har NOVA samlet ind siden lørdag. Et rekordbeløb for NOVA og dermed et bevis på, at Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne har stor betydning for lytterne.

NOVA med værterne Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Lars Johansson, Signe Krarup, Celina Friis, Julie Rahbek, Ortal Knudsen og Daniel Cesar har i ugens løb samlet ind til Støt Brysterne.

"Vi er glade for at være en del af det vigtige arbejde med at samle ind til Støt Brysterne og har fået meget positiv feedback fra vores lyttere, der også har delt egne personlige historier med os den seneste uge. Det vidner om det specielle forhold der er mellem værterne og lytterne på NOVA. Så det er ikke uden stolthed, at vi kan aflevere en flot check på mere end 5.1 millioner kroner til den gode sag, siger programchef på NOVA", Mikkel Westerkam.

Hos Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse er man glade for og stolte over det mangeårige samarbejde med NOVA, som i høj grad i år var stor succes.

"Det er et imponerende beløb NOVA og deres fantastiske lyttere har indsamlet i år. Vi har nået et resultat, vi slet ikke turde drømme om. De mange penge kommer til at gøre en stor forskel for brystkræftsagen – tak til alle der har støttet brysterne – fordi ingen bryster skal have kræft", lyder de fra en glad Kampagneansvarlig for Støt Brysterne, Lotte Rask.

Hvert år rammes en ud af ni danske kvinder af brystkræft og det tal skal ned. Derfor får de mange millioner kroner stor betydning. Hver gang Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse får 100 kroner, går 62 kroner til forskning, 19 kroner går til patientstøtte, 16 kroner går til forebyggelse af kræft, og 3 kroner går til administration.

Der blev i alt samlet 5.172.750 kroner siden lørdag den 28.september til fredag den 4.oktober. 

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt brysternes kampagneansvarlig på Lotte Rask 40 14 05 45 lrask@cancer.dk

Billeder

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum