Coop Danmark A/S

Rekord-tilmelding til konkurrence om nye lokale varer

Del

Antallet af tilmeldte produkter er øget med 34 procent, når Danmarks største kokkekonkurrence og Coop kårer årets nye produkt

Det bobler som aldrig før blandt ildsjæle og entusiaster inden for nye drikke og fødevarer.

Det viser antallet af tilmeldte til Produktprisen 2019, som Coop og Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, uddeler 22. juni.

Ikke færre end 98 produkter er tilmeldt konkurrencen i år. Det er en stigning på 34 procent i forhold til sidste år. De kommer fra 76 forskellige producenter – en stigning på ikke mindre end 80 procent.

”Vi kan se at kreativiteten og opfindsomheden vokser år for år. Det glædelige - udover det rekordstore antal tilmeldte - er diversiteten af produkter. Der tænkes mere innovativt og mere nyt end nogensinde før,” siger Hanna Schaldemose, ansvarlig for lokale varer i Coop.

Hele Danmark er repræsenteret i konkurrencen, men ikke færre end 33 producenter kommer fra Storkøbenhavn, og det er også herfra nogle af de mest innovative og nytænkende varer kommer. Det er lige fra røgede brislinger, drikkefonds til veganske flødeboller.

Et ekspertpanel bestående af bl.a. topkokkene Thomas Rode, Mikkel Maarbjerg og Francis Cardenau samt Simon Olesen, Mads Battefeld og Hanna Schaldemose vil smage, teste og vurdere hvert produkt. De sender tre fra hver kategori – Mad, Drikke, Konfekture og den nye, Innovation – til finalen i Gudhjem 22. juni i forbindelse med Sol over Gudhjems kokkekonkurrence.

Vinderne af produktpriserne får bl.a. mulighed for at videreudvikle produktet med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der kan hjælpe de små producenter med produktudvikling, branding og PR, vækst, salg og eksport, samt mulighed for at testsælge finaleproduktet i udvalgte Coop-butikker (Irma, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen eller Kvickly).

Yderligere information: 

sogk.dk/produktprisen

Ansvarlig for lokale varer i Coop: Hanna Schaldemose T: +45 51 59 35 42 M: hanna.schaldemose@coop.dk

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem Mads Marschall T: +45 21 61 42 23 M: info@sogk.dk

sogk.dk/produktprisen

Vedhæftede filer

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum