Aabenraa Kommune

Rejsegilde ved Ravsted Børneunivers i coronaens tegn

Del

På grund af forsamlingsforbuddet var kun 10 personer til stede ved rejsegildet ved Ravsted Børneunivers tirsdag eftermiddag, hvor håndværkerne blev fejret.

Foto: Ravsted Børneunivers
Foto: Ravsted Børneunivers

Siden starten af oktober har håndværkere været i gang med at renovere den nuværende gymnastiksal ved Ravsted Børneunivers samt opføre en tilbygning i tilknytning til gymnastiksalen. Byggeriet er nu så fremskredent, at håndværkerne tirsdag eftermiddag blev hyldet ved et rejsegilde.

- Ved rejsegildet er det bygningerne og håndværkerne, vi fejrer. Det er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at gøre på trods af forsamlingsforbuddet. For der er foregået et stort arbejde, og det vil jeg gerne takke for, siger borgmester Thomas Andresen.

En eksisterende sceneopbygning og to mindre, utilstrækkelige redskabsrum i forbindelse med skolens gymnastiksal fjernes for at få et større og mere anvendeligt gulvareal. I den forbindelse vil salens gulvbelægning blive udskiftet. Som erstatning for det fjernede redskabsrum samt udvidelse af kapaciteten opføres en ny tilbygning på cirka 80m2.

- Ravsted Børneunivers’ gymnastiksal er som flest i de lidt ældre skolebygninger, derfor har børneuniverset længe haft et ønske om at få mere plads til idræt, bevægelse og andre sociale sammenkomster. Derfor er jeg glad for, at byggeriet skrider frem, og vi i dag kan fejre rejsegildet, siger Kirsten Nørgård Christensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, og fortsætter:

- Når bygningerne kan tages i brug til foråret, så vil det komme hele børneuniverset og lokalsamfundet til gavn. For ud over Ravsted Børneunivers vil også dagplejere, foreninger og andre aktører i lokalsamfundet kunne gøre brug af bygningerne.

Kontakter

Borgmester Aabenraa Kommune, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen, tlf.: 51 31 44 75; e-mail: knc@aabenraa.dk

Skolechef, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Foto: Ravsted Børneunivers
Foto: Ravsted Børneunivers
Download
Foto: Ravsted Børneunivers
Foto: Ravsted Børneunivers
Download
Foto: Ravsted Børneunivers
Foto: Ravsted Børneunivers
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum