Region Hovedstaden

Regionen rykker test tættere på borgerne i Ishøj

Del

Samtidig rykker Beredskabsstyrelsen fra på tirsdag ud i Vestegnen og hjælper med test.

I takt med stigende coronasmitte i Ishøj Kommune har Region Hovedstaden de seneste ni uger løbende sat ekstra kræfter ind for at teste kommunens borgere, og nu sættes der ekstra tryk på med hjælp fra Beredskabsstyrelsen, der fra tirsdag den 20. april og frem til den 30. april rykker ud i Vestegnen og hjælper med at teste.

Det betyder, at regionen kan rykke test ud i boligområderne, så borgerne nemmere kan blive testet - uden tidsbestilling. Og samtidig kan man fastholde åbningstiderne i teststedet i Kulturium, hvor der er plads til 1.000 daglige test.

Regionen er i tæt dialog med Ishøj Kommune om at finde gode, tilgængelige lokaler til endnu et lokalt testtilbud med minimum 300 daglige testtider tæt på borgerne. Det bliver fra den 20. april og frem til 30. april.

Masser af hurtigtest uden tidsbestilling

Derudover er der et hurtigtestcenter i Ishøj – 500 meter fra PCR-testcenteret i Kulturium - uden tidsbestilling med åbningstid kl. 8.00-20.00, og her er der masser af ledig kapacitet.

 

Fakta

  • I alt bliver der taget ca. 1.350 daglige test i Ishøj Kommune. Ishøj har igennem de seneste uger haft et højt smittetryk, og har i længere perioder haft det højeste smittetryk.

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

EU’s nødlager i Danmark står klar11.5.2021 06:02:38 CEST | Pressemeddelelse

​I går var direktør for Styrelsen for Forsyningssikkerhed Lisbet Zilmer-Johns, regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S), samt repræsentationschefen for EU-Kommissionens i Danmark Stina Soewarta på besøg på det nyåbnede EU-nødlager af værnemidler i Danmark. Nødlageret er etableret på rekordtid og er blandt de første af 10 nødlagre i Europa, der står klar til at hjælpe lande hårdt ramt af COVID-19.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum