Erhvervsministeriet

Regeringen bakker op om arbejdet med nyt stort erhvervsområde ved Avedøre Holme

Del

Arbejdet med Holmene vil indgå i regeringens planer for at styrke Hovedstaden frem mod år 2030. Med regeringens kommende udspil om Hovedstaden 2030 sætter regeringen bl.a. fokus på at sikre gode rammer for erhvervslivet.

Det omfatter bl.a. attraktive lokaliseringsmuligheder for produktions- og videnerhverv. Derfor ser regeringen positivt på Hvidovre Kommunes planer om at arbejde for en udvidelse af Avedøre Holme, som på sigt kan blive til et nyt attraktivt erhvervsområde tæt på København, ”Holmene”.

På et pressemøde på Avedøreværket i dag bakkede erhvervsminister Rasmus Jarlov, økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen derfor op om Hvidovre Kommunes arbejde for udvidelsen af Avedøre Holme.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov:

”Jeg er meget begejstret for Hvidovre Kommunes projektplaner. Det er både et meget spændende og et meget ambitiøst projekt, der på én gang vil hjælpe os med at skabe nye erhvervsarealer tæt på motorvej og luft-havn, nye arbejdspladser og nye grønne, rekreative områder. Og som er et bud på en løsning på udfordringerne med klimasikring og spildevandshåndtering i København og omegn. Derfor skal og vil regeringen selvfølgelig gå i konstruktiv dialog med kommunen om deres realisering af projektet”.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov fortsætter:

”Det er utroligt vigtigt, at vi arbejder på at styrke rammerne for vækst og udvikling i hovedstadsområdet, der er en vækstmotor ikke bare for resten af Sjælland, men for hele Danmark”.

Regeringen forventer om kort tid at kunne lancere sit samlede Hoved-stadsudspil.

Læs mere om planerne for en udvidelse af Avedøre Holme på Hvidovre Kommunes hjemmeside

Læs kommissoriet for regeringens arbejde med hovedstadsudspillet her 

Kontakter

Billeder

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum