Region Midtjylland

Redegørelse til Sundhedsstyrelsen vedr. håndtering af patienter med fremskreden tarmkræft

Del
Region Midtjylland har på anmodning fra Sundhedsstyrelsen udarbejdet en faglig redegørelse vedr. håndtering af patienter med fremskreden tarmkræft på Aarhus Universitetshospital (AUH).

På grund af vedvarende kapacitetsproblemer har Mave-og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital (AUH) desværre ikke har kunnet tilbyde alle kræftpatienter operationstider i overensstemmelse med de maksimale ventetider på kræft- og hjerteområdet.

Redegørelsen (se link) er 23. marts 2023 sendt til Sundhedsstyrelsen, samt til Sundhedsministeren til orientering.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Region Midtjylland

Region Midtjylland
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg

7841 0000http://www.RegionMidtjylland.dk

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum