Ishøj Kommune

Rasmus Nøhr giver koncert i Ishøj

Del

I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du den 29. oktober kl. 20 under sikre forhold opleve Rasmus Nøhr live til en siddende koncert med rigelig afstand til øvrige gæster

Rasmus Nøhr.
Rasmus Nøhr.

Med seks albums i bagagen og medvirken i programmer som ’Vild med dans’ og ’Toppen af poppen’ er det en velkendt troubadour, der indtager scenen med sin guitar og velkendte smil.

Du kan se frem til en aften med Rasmus Nøhrs kendte sange som blandt andet ’Sommer i Europa’, ’Det glade pizzabud’ og ’Avra for Laura’ og sange fra hans seneste album Monas Butik.

Vedkommende tekster

Monas Butik indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden. Singlen ’Tænker for meget’ handler om et ungt par med få midler, som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten underholder, afsløres det som stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst.

Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19-restriktioner og er med siddepladser. Køb billet til 195 kr. på www.kulturium.dk eller i Musikteatrets billetsalg. Der er rabat til kunder med sølv- og guldkort.

Kontakter

Kulturium – Musikteater og Biograf, tlf. 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Billeder

Rasmus Nøhr.
Rasmus Nøhr.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum