Haderslev Kommune

Rapport: Ældreområdet i Haderslev drives med høj effektivitet

Del

Der er styr på økonomien, og ældreområdet er generelt effektivt drevet. Det er konklusionen på en BDO-rapport, som sammenligner Haderslev med andre kommuner. Rapporten peger også på, hvordan nogle mindre ændringer kan optimere området endnu mere.

Haderslev Kommune driver ældreområdet på en meget effektiv måde. Det er konklusionen i en ny BDO-rapport, som kommunen har fået lavet.

Baggrunden for rapporten er de seneste års udfordringer med at håndtere flere opgaver inden for de økonomiske rammer på ældreområdet. Kommunen har derfor haft et ønske om, at der bliver kigget på effektivitet sammenlignet med andre kommuner, på hvordan økonomien hænger sammen og om de økonomiske rammer bliver overholdt.

Rapporten konkluderer, at ældreområdet i Haderslev Kommune er kendetegnet ved højt effektivitet, og også klarer sig godt sammenlignet med andre kommuner og landsgennemsnittet.

Analysen tager afsæt i regnskab 2016, og der er dykket nærmere ned i 3 spor indenfor ældreområdet: hjemmeplejen, sygeplejen og myndigheden (visitation).

Samtidig med at BDO overordnet konkluderer, at der er høj effektivitet på området, så kommer revisionsfirmaet også med nogle mindre forslag til, hvor man kan optimere og forbedre den daglige drift. Det kan ske ved at lave små justeringer på en række områder, således at der samlet set vil være en optimering.

BDO-rapporten kan ses i sin fulde længde her

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum