Haderslev Kommune

Rapport: Ældreområdet i Haderslev drives med høj effektivitet

Del

Der er styr på økonomien, og ældreområdet er generelt effektivt drevet. Det er konklusionen på en BDO-rapport, som sammenligner Haderslev med andre kommuner. Rapporten peger også på, hvordan nogle mindre ændringer kan optimere området endnu mere.

Haderslev Kommune driver ældreområdet på en meget effektiv måde. Det er konklusionen i en ny BDO-rapport, som kommunen har fået lavet.

Baggrunden for rapporten er de seneste års udfordringer med at håndtere flere opgaver inden for de økonomiske rammer på ældreområdet. Kommunen har derfor haft et ønske om, at der bliver kigget på effektivitet sammenlignet med andre kommuner, på hvordan økonomien hænger sammen og om de økonomiske rammer bliver overholdt.

Rapporten konkluderer, at ældreområdet i Haderslev Kommune er kendetegnet ved højt effektivitet, og også klarer sig godt sammenlignet med andre kommuner og landsgennemsnittet.

Analysen tager afsæt i regnskab 2016, og der er dykket nærmere ned i 3 spor indenfor ældreområdet: hjemmeplejen, sygeplejen og myndigheden (visitation).

Samtidig med at BDO overordnet konkluderer, at der er høj effektivitet på området, så kommer revisionsfirmaet også med nogle mindre forslag til, hvor man kan optimere og forbedre den daglige drift. Det kan ske ved at lave små justeringer på en række områder, således at der samlet set vil være en optimering.

BDO-rapporten kan ses i sin fulde længde her

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum