Din Tekstforfatter

Randersvirksomhed kan fejre 1 års succes med åbning af fysisk butik med webshoppriser

Del

I juni 2020 valgte indehaver af Tonerland.dk, Carsten Eghoff, at placere sin forretning på et synligt og centralt sted i Randers tæt ved Randers havn og den nye bydel ”Byen til Vandet”. 1 år senere viser det sig at have været en fornuftig beslutning, det kommer både erhverv og private kunder i Randers og omegn til gode.

I 1 år har bilister på Grenåvej i Randers ikke kunnet undgå at blive mindet om behovet for at opfylde lageret af blæk og laserpatroner derhjemme eller i virksomheden. Tonerland.dk befinder sig mindre end 1km væk fra gågaden i Randers og kan besøges alle hverdage i ugen.

”Det er ikke nok i længden at slå sig på billige priser og hurtig levering”

Da Carsten Eghoff opkøbte Tonerland.dk, var virksomhedens slogan ”Danmarks billigste printerpatroner”, og på det tidspunkt skrev alle webshops dette. For Carsten Eghoff var det indlysende, at alle forhandlere ikke kan være Danmarks billigste. Den visionære ejer fandt denne branding utroværdig og valgte derfor at give virksomheden en ny og mere kundefokuseret karakter, hvor både pris, levering og god service er i højsædet.

Carsten Eghoff’s fortid og uddannelse indenfor købmandsverdenen skinner stærkt igennem i den måde, som enhver kunde hos Tonerland.dk tages imod på og hjælpes. Mens konkurrencedygtige priser og hurtige leveringer er en naturlig del af forretningskonceptet, er det høje kundeserviceniveau en højtprioriteret værdi, som både private og erhverv kan nyde godt af.

I en hård branche, hvor det typisk er de lave priser, der bruges som markedsføring, skiller Randers forhandleren af printerpatroner sig bevidst ud. Der tages hånd om hver en bestilling, uanset hvor kompleks den må være.

Fordobling af omsætning på 1 år takket være loyale kunder

Tonerland.dk er leveringsdygtige af printerpatroner og lasertoner til 99% af alle typer printere. Selvom der er god plads til flere tusinde produkter i den 600 m2 store bygning på Grenåvej 11, har Carsten et eksternt lager til alle specialpatroner. Randers virksomheden har leverandører fra hele Europa og bestræber sig på at levere printerpatroner og lasertoner til kunderne indenfor 1-2 hverdage.

I løbet af det seneste år har Tonerland.dk oplevet en fordobling i sin opsætning, og det er netop den personlige service og den store dedikation til at hjælpe hver kunde, der er én af de primære kilder til succesen.

Carsten Eghoff kan se tilbage på et godt år, der ellers har budt på store omvæltninger som følge af Covid-19 pandemiens udbrud og de restriktioner, som også den fysiske butik blev ramt af.

Der er da kommet en større bevidsthed om betydningen af at handle lokalt. Og når mine nuværende kunder får ærlig og personlig service, så smitter det af i omkredsen. De kan jo godt mærke, jeg ikke er ude efter at sælge dem flere printerpatroner. Jeg vil bare have, de får de rette patroner, som de efterspørger.

At Tonerland.dk har kunnet præstere en fordobling af omsætningen fra 2020 til 2021 skyldes loyale forbrugere, der via mund-til-mund metoden får nye kunder til enten af besøge webshoppen eller den fysiske butik.

Mens det hovedsageligt er privatpersoner og erhverv fra Randers, der handler fysisk hos Tonerland.dk, leverer forretningen produkter til hele landet.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Specialiseret, østjysk tilbud til sårbare børn og unge udbredes til alle kommuner i Danmark2.9.2021 12:39:07 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det ikke længere kun private familier fra Østjylland, der har mulighed for at kunne give deres børn de stærkeste forudsætninger for at få bedre, psykisk trivsel. ”TURBO” er særligt, tilrettelagte udviklingsforløb til børn og unge og er fra forsommeren 2021 blevet en del af Børnebasen. Børnebasen er den digitale platform, landets kommuner har mulighed for at benytte sig af, når de henviser børn og unge til regionale og private tilbud. Psykologisk indsats, der er tilrettelagt på børnenes præmisser Siden foråret 2020 har børn og unge fra Randers Kommune kunnet få skræddersyet og specialiseret hjælp til at højne selvværd og øge den psykiske robusthed. Det er Sarah Skovhus, der står bag ”TURBO”, som er målbare og intensive trivsels- og udviklingsforløb til børn mellem 5-16 år. Sarah Skovhus har en fortid indenfor specialområdet i både Aarhus og Randers Kommune, og hun er uddannet med en Mastergrad i Trivsels- og Ressourcepsykologi (også kaldet Positiv Psykologi) fra Aarhus Universitet

Kvindelig iværksætter hos Mamamilla har succes med at give personlige kundeoplevelser30.8.2021 10:26:42 CEST | Pressemeddelelse

Da Kamilla, ejer af den danske babyudstyrsbutik - Mamamilla, var gravid med sit første barn, bestilte hun en babynest fra Norge. Modtagelsen af nesten var en skuffende oplevelse, da udstyret var syet i en skæv pasform. Kamilla satte sig for selv at sy en nest, hvilket blev startskuddet til Mamamilla. Nesten blev populær i Kamillas omgangskreds, og det gav den nuværende ejer blik for at give flere kommende og nybagte mødre de bedste produkter til deres babyer og dem selv. En passion, der blander forretning med personlig interesse Mamamilla blev startet i år 2014 og har i dag kunder fra hele Danmark. Mens Kamilla står for den daglige drift af virksomheden og en stor del af kundebetjeningen, har hun overladt det administrative og tekniske arbejde med forretningen til sin mand, Bruno. Bruno er eneste mand i foretaget, da alle ansatte udover ham er kvinder. Det særlige ved Mamamilla er, at det hovedsageligt er udstyr og tilbehør til babyer og børn, du finder i butikken og webshoppen. Alle v

Derfor bruger jeg paddleboard til at få min søn i vuggestue16.8.2021 17:01:08 CEST | Pressemeddelelse

Ann Helene Kristensen er autoriseret ergoterapeut og ejer af Baby-Steps.dk, der blandt andet tilbyder hold med babymassage og sansemotorik for de 0-2 årige. Alle aktiviteter hos den innovative, børnemotoriske terapeut er tilrettelagt med fokus på at stimulere barnets sansebearbejdning og koordinationsevn/motorike. Stimuli, som i sidste ende har betydning for barnets evne til at koncentrere sig på andre områder i livet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum