Danske Spil A/S

Ramte som den eneste 13 rigtige: Tipper scorer 116.000 kroner

Del

Efter coronapausen ruller bolden igen i Danmark og flere andre lande. Det benyttede en enkelt tipper, som takket være stor fodboldviden og en vis portion held ramte 13 rigtige på Tips-kuponen og dermed forvandlede en indsats på 32 kroner til en gevinst på 116.270 kroner.

Danske Spils Tips 13-kuponer afspejler fortsat, at hverken Premier League i England, Serie A i Italien eller La Liga i Spanien er kommet i gang efter coronapausen.

Men det stiller blot endnu større krav til tipperne, der virkelig får testet deres viden om de forskellige ligaer og hold rundt om i Europa.

På kuponen den 2. juni var der både kampe fra den danske Superliga, 3. Bundesligaen i Tyskland, den østrigske 1. Bundesliga, den tjekkiske 1. Liga og den bedste fodboldliga på Færøerne.

En tipper, der havde købt en kupon til 32 kroner i Føtex i Ballerup Centret, havde læst på lektien og sat sig godt ind i kampprogrammet. Han ramte som den eneste alle 13 kampresultater og kan dermed hæve en gevinst på 116.270 kr.

Der skulle dog også en pæn portion held til. Da kampuret rundt om på de europæiske stadioner havde passeret 80 minutter, havde tipperen kun ni rigtige på sin kupon og dermed udsigt til ikke at få en gevinst.

Men takket være afgørende scoringer i det 80., 82., 85. og 87. minut i Tyskland, Tjekkiet og på Færøerne ramte tipperen alle 13 rigtige.

Scoringer i slutminutterne i disse fire kampe udløste 13 rigtige:
  
80 minut: FK Jablonec - Slovan Liberec 0-1
82 minut: Marila Pribram - Slavia Prag 0-1
85 minut: Hansa Rostock - Waldhof Mannheim 0-1
87 minut: IF Fuglafjørdur - EB/Streymur 2 - 1

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum