Aarhus Universitet: Science and Technology

Raketopsendelse udsat til onsdag

Del

NASA og SpaceX har valgt at udsætte opsendelsen af Falcon 9-raketten med bl.a. Aarhus Universitets satellit fra tirsdag den 4. til onsdag den 5. december.

NASA og SpaceX har besluttet at udsætte opsendelsen af Falcon 9 raketten – som har satellitten Delphini-1 ombord – til onsdag den 5. december kl. 19:16 (dansk tid).

Arrangementet i Søauditoriet på Aarhus Universitet i aften er derfor udsat til i morgen, onsdag den 5. december kl. 18 - 20:30. 

Udsættelsen skyldes dels, at vejrudsigten for Florida er dårlig, dels at man hos NASA opdagede, at noget foder, som skulle med raketten op til til et eksperiment med forsøgsdyr i den Internationale Rumstation ISS, var blevet fordærvet.

Vi håber at mange af jer har lyst og tid til at deltage i det offentlige arrangement og følge opsendelsen fra Søauditoriet den 5. december.

Kontakter

Ole J. Knudsen,
Institut for Fysik og Astronomi
ojk@phys.au.dk
Mobil: 4059 4520

Links

Information om Aarhus Universitet: Science and Technology

Aarhus Universitet: Science and Technology
Aarhus Universitet: Science and TechnologyFølg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Smag med alle sanser, når Michelin-stjernerne overrækkes i Aarhus12.2.2019 19:23:50Pressemeddelelse

Aarhus kommer til at syde og koge, når de nordiske Michelin-stjerner uddeles i Musikhuset mandag 18. februar. Det er første gang, The MICHELIN Guide Nordic countries Awards finder sted uden for en hovedstad, og gastronomien fejres i flere dage op til uddelingen. Aarhus Universitets Institut for Fødevarer er med assisterende professor Qian Janice Wang i spidsen medarrangør af en række side-events, der bogstaveligt talt er bevidsthedsudvidende, når det gælder måltider og smagsoplevelser.

Nyt forskningsprojekt går på jagt efter antibiotika i Danmarks nationalparker9.2.2019 06:02:00Pressemeddelelse

Om 20-30 år vil bakterieresistens være så stort et problem, at det vil kræve flere menneskeliv end kræft – selv i den vestlige verden. Sådan lyder den dystre profeti fra verdenssundhedsorganisationen WHO, der slår på tromme for, at der derfor gøres en aktiv, målrettet indsats for at finde ny antibiotika. En forsker fra Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, har fået en idé, der kan hjælpe med netop dette, kolossale problem.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum