Aarhus Universitet: Science and Technology

Raketopsendelse udsat til onsdag

Del

NASA og SpaceX har valgt at udsætte opsendelsen af Falcon 9-raketten med bl.a. Aarhus Universitets satellit fra tirsdag den 4. til onsdag den 5. december.

NASA og SpaceX har besluttet at udsætte opsendelsen af Falcon 9 raketten – som har satellitten Delphini-1 ombord – til onsdag den 5. december kl. 19:16 (dansk tid).

Arrangementet i Søauditoriet på Aarhus Universitet i aften er derfor udsat til i morgen, onsdag den 5. december kl. 18 - 20:30. 

Udsættelsen skyldes dels, at vejrudsigten for Florida er dårlig, dels at man hos NASA opdagede, at noget foder, som skulle med raketten op til til et eksperiment med forsøgsdyr i den Internationale Rumstation ISS, var blevet fordærvet.

Vi håber at mange af jer har lyst og tid til at deltage i det offentlige arrangement og følge opsendelsen fra Søauditoriet den 5. december.

Kontakter

Ole J. Knudsen,
Institut for Fysik og Astronomi
ojk@phys.au.dk
Mobil: 4059 4520

Links

Information om Aarhus Universitet: Science and Technology

Aarhus Universitet: Science and Technology
Aarhus Universitet: Science and TechnologyFølg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Store næser giver større klik: størrelsen er vigtig for tandhvalers biosonar16.11.2018 05:00Pressemeddelelse

Et nyt studie viser, hvordan tandhvaler – delfiner, marsvin og kaskelotter – alle har omdannet deres næser til lydgeneratorer, som med en snæver, intens lydkegle hjælper dem til at ekkolokalisere byttedyr. I takt med, at de forskellige arter har vokset sig større, er deres næser vokset uforholdsmæssigt større: Hos en voksen han-kaskelot kan lydgeneratoren udgøre op til en tredjedel af kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum