Nova

Radiostationen NOVA indsamler millionbeløb til Støt Brysterne

Del

I denne uge har NOVA med værterne Lars Johansson, Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Signe Krarup, Jakob Maarup, Ortal Knudsen, Casper Hjorth, Mikkel Westerkam og Daniel Cesar samlet ind til Støt Brysterne. En vigtig sag for værterne på NOVA. For hver niende kvinde rammes brystkræft.

Det har betydet rigtig meget for mig at kunne være med til at støtte brysterne. For år tilbage ramte brystkræft min søster. Det gør for alvor ondt, når det rammer et familiemedlem. Vi kan heldigvis gøre en forskel med de midler, der bliver samlet ind, lyder det fra NOVA-vært Lars Johansson

Beløbet ramte 3.968.100 millioner kroner fredag eftermiddag, da indsamlingen sluttede. Et rigtig flot resultat for NOVA og et bevis på, at Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne betyder rigtig meget for os alle sammen.

På trods af den udfordrende tid er det endnu engang lykkes NOVA at afholde en fantastisk indsamling med et virkeligt flot resultat og indsamlet beløb.

De indsamlede midler har afgørende betydning for brystkræftsagen og de mange som bliver berørt af brystkræft. Tusind tak til NOVA, alle lyttere og sponsorerne. Når vi står sammen, kan det mærkes, siger kampagneansvarlig for Støt Brysterne, Sisan Bové.

Der blev i alt indsamlet 3.968.100 kroner fra lørdag den 1. oktober til fredag den 7. oktober.

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programdirektør, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt Brysternes kampagneansvarlig Sisan Bové 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk

Billeder

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum