Jørgensen & Dahl A/S

Quicksilver Activ 675 Bowrider er klar til at indtage de danske havne

Del

En af de rigtig lækre nyheder til den kommende sæson blev præsenteret på Cannes Yachting Festival af Quicksilver.

Quicksilver Bowrider 675 ligger perfekt i vandet
Quicksilver Bowrider 675 ligger perfekt i vandet

Activ 675 Bowrider udmærker sig ved sit enestående design, som – typisk for en Bowrider – byder på masser af dæksplads samt en kabine, der kan udstyres med toilet, håndvask og køleskab. Det betyder, at op til 7 personer kan nyde dagen på båden og nyde alle de mange fordele.

Båden er naturligvis udstyret med den sidste nye generation af Mercury motorer, der sikrer en solid præstation og nedsat brændstofforbrug. Hele 225 hk sørger for at løfte båden godt op, uanset om der blot er tale om en hyggetur langs kysten med en drink i hånden eller sportslige aktiviteter, der involverer  vandski eller wakeboard. Det er iøvrigt muligt at installere et helt nyt wake-board tårn på båden. At der så ydermere er Zipwake Dynamic Control og Active Trim højner både stabilitet og præstation, mens brændstofforbruget reduceres.


Activ 675 Bowrider fås i en SMART Edition, der omfatter et klapsæde på styrbordssiden, en cockpit-bruser, en skimast, et køleskab, et cockpit-bord af ægte teaktræ, et cockpit-soldæk og indenbords LED-belysning.

SMART Edition omfatter også en elektronikpakke, der indeholder GPS 9” og Simrad NSS evo3, stereotilslutning og et Mercury VesselView Link med digitalt interface.  

Quicksilver Bowrider vil kunne ses hos enkelte Quicksilver forhandlere allerede fra dette efterår.
Find din nærmeste Quicksilver forhandler på www.mercurymarine.dk

Nøgleord

Billeder

Quicksilver Bowrider 675 ligger perfekt i vandet
Quicksilver Bowrider 675 ligger perfekt i vandet
Download
Quicksilver Bowrider 675 - nem at navigere
Quicksilver Bowrider 675 - nem at navigere
Download
Quicksilver Bowrider 675 - så er der plads til alle
Quicksilver Bowrider 675 - så er der plads til alle
Download

Information om Jørgensen & Dahl A/S

Jørgensen & Dahl A/S
Jørgensen & Dahl A/S
Hejren 11
2670 Greve

+4540184186http://www.mercurymarine.dk

Jørgensen & Dahl A/S er Dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, Mariner, MerCruiser, MotorGuide, Bayliner, QuickSilver, Linder og Valiant.

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere. Når du går ind til en Mercury forhandler, er det den officielle start på din sejloplevelse. Med de bedst uddannede forhandlere, sikrer vi at din sejloplevelse starter på rette kurs.

Følg pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum