Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Queen of Cool i Duo

Del

Den danske sanger og sangskriver Dicte spiller en af hendes intime og nærværende duo-koncerter den 28. april i Næstved.

Der er lagt op til en aften i helt intime rammer, når sanger og sangskriver Dicte besøger Næstved den 28. april. Som duo med guitaristen Mads Reinhold, i den smukke og vellydende sal i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

De to tager på tour med helt nye sange fra Dictes seneste album. Seneste nye udgivelse fra januar 2021 er albummet ’All Good as it Is’ der lyder legende og let som sommerfugle.

Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det.

Koncerten bliver på en gang intim, nærværende, funky og storladen. Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncert.

Til koncerten på Grønnegades Kaserne Kulturcenter vil der ud over de nye sange, også være mulighed for at høre sange fra Dictes forrige udgivelse ’PERFUME’; bl.a. ’All I Want Is You’, der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af nyklassikeren ’If This Is Cool’ og julesangen ’Drømte mig en lille drøm’. Og derudover spiller Dicte en række sange fra andres sangskatte, som hun elsker i særlig høj grad.

I snart tre årtier har Dicte stået i rampelysets skær på de danske musikscener. Siden de skarptskårne rockkompositioner i front for bandet Her Personal Pain i de tidlige 90’ere, har hun udgivet hele ti album og har fået tilnavnet ”The Queen of Cool”.

Billetsalget starter fredag den 7. januar. Billetter sælges via Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside og fra billetkontoret (åbent hverdage kl. 10-15).

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Gratis sommerkoncerter under åben himmel i Næstved29.6.2022 12:01:12 CEST | Pressemeddelelse

Der står varme, sommer og lækre, gratis koncerter på menuen, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter endnu en gang inviterer indenfor til Sommer på Grønnegade. Koncerterne spænder vidt over genrer, men fælles for dem er, at de alle sammen foregår under åben himmel på Lave Ridebane. De bookede navne er: Zar Paulo, Pauline, Godtfolket, The Courettes, Kansas City Stompers, Havblik, Aksglæde, Starlingville, Zididada og en operahyldest: Viva Puccini!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum